Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy kapcsolatban minden apró részlet fontos lehet. A kifejezésekből, amiket használ, és a hangnemből, ahogyan kimondja őket, megtudhatod, hogy a partnered valóban szeret, vagy csak hiteget téged. A nők sokkal gyorsabban rájönnek erre, mivel érzékenyebbek, és észreveszik a legkisebb változást is.

A pszichológusok biztosak abban, hogy vannak bizonyos minták a férfiak viselkedésében, és vannak olyan kifejezések is, amelyek elárulhatják a valódi érzéseiket. De légy óvatos, mindig jobb barátsággal elválni, vagy megpróbálni megmenteni a kapcsolatot, mint botrányt rendezni.

1. "Nem kell neked jelentést tennem, és úgy általában, nem tartozom neked semmivel."

Ez a kifejezés, különösen, ha irritált hangnemben mondja, azt jelezheti, hogy az érzései kihűltek irántad. Egy szerelmes férfi valószínűleg nem viselkedik ilyen durván és udvariatlanul.

2. "Nem érdekel", vagy "old meg egyedül"

Ez a hozzáállás azt jelzi, hogy a kapcsolatotokban valami nincs rendjén. Igen, egy nő valóban képes egyedül is boldogulni, de ez nem azt jelenti, hogy a partnerének ne kellene támogatnia.

3. "Ha nem tetszik, keress valaki mást."

Ez a kifejezés azt mutatja, hogy az érzései nem olyan erősek. Megtörténhet, hogy egy férfi így próbálja manipulálni a nőt, ha ő maga nem akar változtatni, vagy kompromisszumot kötni, és ezáltal feladni az elveit. Fájdalmas és sértő ilyen szavakat hallani egy szeretett ember szájából, ne hagyd, hogy megalázzon.

4. "Nem hiszek neked."

Ez az első jel, ami arra utal, hogy komolyan el kellene beszélgetnetek, hogy megértsétek a problémáitokat. Ha a párod kifogásokat keres, hogy hibáztathasson, és úgy vitatkozik veled, mint egy gyerekkel, akkor nem értékel téged eléggé. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ahol nincs bizalom, ott szerelem sincs.

5. "Nem érdekel."

Ez azt jelenti, hogy a párodat egyáltalán nem érdekli az, ami miatt aggódsz. Nem fog segíteni neked, ami azt jelenti, hogy a kapcsolatotok már nem a régi. Ez a kifejezés azt jelzi, hogy már nem érez ugyanúgy irántad, mint régen.

6. "Eltúlzod a dolgokat, feleslegesen aggódsz."

Ez a kifejezés arra utal, hogy a párod már nem szeret szenvedélyesen, és minél előbb meg akar szabadulni tőled. Egy szerelmes férfi mindig a kedvese segítségére siet, és nem hagyja őt kétségek és félelmek közt.

7. "Persze, hogy szeretlek." "Igazán szeretlek."

Ezek a kifejezések épp az ellenkezőjéről árulkodnak. Az ilyen kijelentések általában azt jelzik, hogy a partnerünknek nincsenek olyan erős érzelmei, és szeretné, ha minél előbb lezárnánk ezt a témát.

Természetesen érdemes figyelembe venni a pszichológusok véleményét, de ne tégy elhamarkodott következtetéseket. Megtörténhet, hogy a kapcsolatotok válságos időszakon megy keresztül, vagy a párod egyszerűen csak fáradt a munkája miatt. Ezért mindig hallgass a megérzéseidre. A szíved egészen biztosan nem hazudik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!