Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A párkapcsolat kezdetén minden tökéletesnek és csodálatosnak tűnik, ami nem is csoda, hiszen a rózsaszín ködtől kissé irracionálisan látjuk a világot. Azonban ahogy telik az idő, a szerelem inkább szeretetté, ragaszkodássá alakul át.

Egy idő után a kapcsolat kihűlhet, elveszíthetjük az érdeklődésünket a partnerünk iránt, és ha minden próbálkozás ellenére sem tudjuk újraéleszteni a tüzet, akkor jobb, ha külön utakon folytatjuk tovább.

Az alábbi 7 jel arra utal, hogy kezd unalmassá válni a párkapcsolatunk.

1. Teljesen különböző dolgok kezdenek érdekelni

Természetes, hogy minden estét nem tölthettek együtt összebújva, azonban, ha rendszeresen úgy ültök egymás mellett, mint két idegen, és csak a telefonotokat nyomkodjátok, akkor bizony lehetséges, hogy már nem érdeklődtök egymás iránt. Az is lehet, hogy idegesíteni kezd a másik érdeklődési köre, ezért lehetőleg minél kevesebb időt töltenél vele.

2. Másokkal beszéled meg a problémákat inkább, mint a partnereddel

Régen mindig a párodnak mondtad el, ha valami bántott, most viszont inkább a legjobb barátnődnek, vagy édesanyádnak panaszkodsz. Sőt, az sem ritka, hogy a legtöbb felmerülő problémád a pároddal kapcsolatos. Ez nem azt jelenti, hogy nem állhatsz szóba mással, csak a partnereddel, de ha nem szívesen osztod meg vele életed fontos kérdéseit, akkor el kell gondolkoznod a kapcsolatotok értelmén.

3. Külön étkezés

Az étkezés az egyik legfontosabb pillanat a napban, és legalább ilyenkor jó, ha a családtagok együtt vannak, és beszélgetnek. Intő jelzés lehet, ha már külön esztek, és egyáltalán nincs is igényetek rá, hogy összeegyeztessétek legalább a vacsora vagy a hétvégi étkezések időpontját.

4. Beszélgetés, de csak másokról

Nagyon nehezen találtok közös témát, ezért inkább mások életéről pletykáltok.

"Ha késztetést érzel arra, hogy lényegtelen dolgokról beszélgessetek, csak azért, hogy ne unatkozzatok egymás társaságában, azt jelenti, hogy egyáltalán nem vagytok egymáshoz illőek" - vélik a szakértők.

5. A közös jövőről alkotott kép egyre kérdésesebb

Már egyáltalán nem vagy biztos benne, hogy ő az igazi, sőt, megrettent kissé a gondolat, hogy vele kellene leéld az egész életed. Ha nem vagy biztos a közös jövőtökkel kapcsolatban, akkor jó, ha idejében alaposan átgondolod a dolgokat.

6. Egy idegenről fantáziálsz

Sokat gondolsz egy ideálisnak tűnő álomférfira, aki teljesíti a kívánságaidat, jóképű, kedves és gazdag is. Ha máson jár mindig az eszed, jó ha tudod, hogy nem a nagy Ő mellett éled az életed, és ajánlott még idejében kilépni egy ilyen "kényszer" kapcsolatból.

7. Kerülöd a partnered

Mindig kifogást keresel arra, hogy inkább egyedül lehess, mint a partnereddel. Jobban érzed magad magányosan, mivel a párodnak van egy csomó olyan szokása, ami szerinted idegesítő. Egy felnőtt ember minden bizonnyal már nem fog nagyon megváltozni, ezért jó, ha elgondolkozol azon, hogy mit is akarsz valójában ettől a kapcsolattól.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!