A pár 2014-ben házasodott össze, és azóta is boldogan élnek.


Martina Navratilova, a 67 éves teniszezőlegenda, és 52 éves párja, Julija Lemigova két fiút fogadtak örökbe. A döntést azután hozták meg, hogy Navratilova, aki rákbetegséggel küzdött, tünetmentessé vált, így együtt nevelhetik a gyerekeket – írta meg a Blikk.

A pár elképesztő nehézségeken ment keresztül, mégis hosszú évek óta kitartanak egymás mellett. Navratilova neve hazánkban is ismerősen cseng:

Lemigova élete sem volt egyszerű. A Szovjetunióban szépségkirálynő lett, majd Nyugat-Európába költözött, ahol befolyásos emberekkel, milliárdosokkal volt viharos kapcsolata. Három gyermeke született, de fiát, Maximiliant tragikusan, mindössze öt hónaposan veszítette el. Az orvosi vizsgálatok szerint megrázott baba-szindróma okozhatta a halálát, de bizonyíték nem került elő, és a dada, aki vigyázott rá, eltűnt, soha nem találták meg.

„Nem tudom, túljutok-e valaha a fiam elvesztésén. Ebben a szörnyű fájdalomban és sok éven át tartó gyászban örömömre leltem abban, hogy másokon segíthessek... Martina pedig sokat segített nekem”

– mondta egy tévéműsorban.

Navratilova és Lemigova 2000-ben ismerkedtek meg, de csak 2008-ban alakult ki közöttük viszony. Hat évvel később, 2014-ben házasodtak össze. Lemigova elmondása szerint két lánya, Victoria és Emma, Navratilovát második anyjuknak tekinti.

– árulta el a nő.

Navratilova többször megküzdött már a rákkal, az adoptálás éppen emiatt húzódott el.

„Amikor gyermeket fogadsz örökbe, a gyerekről kell szólnia. Jelenleg minden Martináról szól, és arról, hogy egészséges legyen”

– magyarázta Lemigova.

2023-ban aztán jött a jó hír, hogy a teniszsztár tünetmentes.

– mondta Julija februárban.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!