Amikor nyertek, hajléktalanok voltak, aztán nem tudtak mit kezdeni a hirtelen jött gazdagsággal. Vállalkozásuk veszteséges volt, és úgy vettek BMW-t, hogy nem is volt jogosítványuk. Valószínűleg 180 négyzetméteres családi házukat is el kell adniuk.


Több lakás, ház, belvárosi kávézó, BMW sofőrrel, és egy Balaton-parti nyaraló – többek között ezekre költötte a pénzét Andraschek Anikó és férje, László, miután 2013-ban nyertek 636 millió forintot a lottón. Ekkor hajléktalanok voltak - írja a Blikk.

Utóbbit már 2017-ben be kellett zárni, mivel másfél milliós adótartozást halmoztak fel a tulajdonosok.

Ekkor forgatott náluk az RTL is.

"Befektetésben vannak a pénzeink, és nem tudunk szabad tőkét mozgatni" - mondta akkor az RTL stábjának arról, hogy miért nem fizették be az alkalmazottak után járó járulékokat. Az üzlet ugyanakkor mindig is veszteséges volt.

"A balatoni nyaralótól is megváltunk idővel, az autónkat viszont csak most, három-négy hónapja adtuk el. Az az igazság, hogy magunk nem vezetünk, mert nincsen jogosítványunk, a sofőrt pedig meg már nem tudtuk megfizetni. Egyébként vele nagyon jó a viszonyunk, a kocsit is végül ő vette meg tőlünk..." - nyilatkozta a Blikknek az asszony.

Az RTL Házon kívül című műsora már 2017-ben forgatott a házaspárral, akkor még úgy tűnt, sikerült jól befektetniük a pénzüket, és a Fókusznak is azt mondták, hogy nem vágynak a luxusra.

A házaspárnak ráadásul egészségügyi problémáik is vannak: a férj másfél éve sztrókot kapott, az asszonynak dialízisre kell járnia.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!