A Budakörnyéki Járásbíróság vádemelési közleményéből derült ki, hogy április 5-én egy tóalmási emésztőgödörből került elő egy 2013 óta eltűntként keresett nő. Az erősen bomlásnak indult holttest mellett egy magzat combcsontja is volt. A rendőrség a holttest megtalálása után őrizetbe vette a most 23 éves Sz. B. Cs-t, aki elismerte, hogy megölte az anyját, O. S.-nét.

A bíróság közleménye szerint a nőnek több apától hét gyermeke született, 2001 óta testvére tóalmási házában élt gyermekeivel. Munkahelye soha nem volt, egy barátnője és egyik gyermekének apja támogatta őt.

A nő a hírek szerint gyermekeiről sem gondoskodott megfelelően és többször bántotta is őket.

Férjével kapcsolatuk megromlott, miután egyik lányát azzal gyanúsította meg, hogy a férfival szexuális kapcsolatba került. A lány mellkasát leforrázta, aki harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. A férj ezért elköltözött, és magával vitte közös gyermeküket is.

Később a nő összejött egy másik férfival, akivel összeköltöztek, majd közös gyermekük is született. Az élettárs is többször összeveszett a nővel annak agresszivitása miatt, így ő is elköltözött a közös gyermekükkel.

A nő nem tudta feldolgozni, hogy elhagyták, a vele maradt gyerekei előtt többször dührohamot kapott, a ház több ablakát kitörte, végül öngyilkossági szándékkal fagyállót ivott. Az életét a gyors orvosi ellátás mentette meg, viszont újra kellett tanulnia járni és beszélni. A gyanúsított és testvérei ezért hazaköltöztek, hogy a segítségére legyenek.

A nőt utoljára egyik lánya látta 2013. szeptember 7-én délután, ő jelentette az anya eltűnését a rendőrségén. Hat évvel később, idén április 5-én egy tetemkereső kutya találta meg egy romos ház emésztőjében.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>