Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A 2020-as év az előrejelzések szerint számos új lehetőséget és változást tartogat, alapjában véve szinte minden területen pozitív események várhatóak. Azonban van 6 olyan csillagjegy, akik nagyon meg kell küzdjenek a boldogságukért.

Ők azok, akik törekszenek a jóra, mindent megtesznek azért, hogy sikeresek és boldogok legyenek, azonban számos akadállyal kell megküzdeniük mégis ebben az évben.

Bak

Egy igen különleges év lesz ez számodra, kreatív energiák lesznek segítségedre, tele leszel inspirációval, és mégis úgy fogod érezni, hogy valami miatt akadozik az életed. Ha nem vagy elégedett az életeddel, itt az ideje, hogy változtass, összpontosíts jobban egy kicsit arra, amit igazán el szeretnél érni.

Vízöntő

Nem lesz túlságosan kegyes hozzád a 2020-as év, rá fogsz jönni, hogy minden erőfeszítés, amit az elmúlt évben tettél a karriered területén, hiábavaló volt. Jó, ha tiszta lappal kezded az új évet, és nem keseregsz azon, ami már elmúlt. Mindig fontos volt számodra a pozitív visszajelzés, sokszor csak azért teszel meg valamit, hogy elnyerd mások elismerését. Vigyázz, ne vidd túlzásba a fogyókúrázást, de a túlevéstől is óvakodj. Valahogy jó lenne rátalálnod az arany középútra.

Rák

Ez az év nem lesz nagyon könnyű számodra, mivel a lehetőségek csak úgy áradni fognak feléd, és nehezen fogsz tudni dönteni. Szinte állandó bizonytalanság és feszültség fogja átjárni a napjaid. Tudatosítanod kell magadban, hogy a kihívások szükségesek a fejlődéshez. A 2020-as évben újra felfedezed az élet örömét, azonban előbb radikális változásokon kell átesned. Mindig tartsd szem előtt a célt, és akkor könnyebb lesz az akadályok leküzdése.

Bika

A Jupiter hatására a szerelmi életedben pozitív változásokra számíthatsz. Ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, és problémáitok akadtak, akkor itt az ideje, hogy közösen felállítsátok a szabályokat. Jó, ha megbeszélitek a dolgokat, utána minden sokkal szebb lesz. Ha viszont egyedülálló vagy, akkor ebben az évben úgy tűnik, egy számodra különleges személlyel fogsz találkozni. Az elmúlt évben túl sok időt szenteltél mások problémájára, jó lenne, ha egy kicsit jobban odafigyelnél önmagadra ebben az évben.

Szűz

Tele leszel energiával ebben az évben, így egy igazán aktív és élményekkel teli időszak vár rád. Mindenekelőtt azonban egy kissé kényelmetlen számvetés vár rád, hiszen azzal, ha homokba dugod a fejed, nem fogod tudni lezárni az előző évet. Ne csak a rosszat lásd mindenben, hanem vond le a tanulságot, és ezt használd fel az elkövetkezőkben. Sokkal energikusabb és ambiciózusabb leszel, mint a tavaly.

Skorpió

A 2020-as évben meg fogod érteni a múltban elkövetett hibáidat, és végre többé nem ostorozod magad feleslegesen. Egy nagy változás előtt állsz, de ahhoz, hogy jobbá váljon a világod, előbb te saját magadat kell értékelned. Légy sokkal kedvesebb és őszintébb, miután megnyíltál, a világ is meg fog nyílni számodra. Sokkal barátságosabb és megértőbb leszel ebben az évben, nő az önbizalmad, és kevésbé leszel féltékeny, mint korábban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!