Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sokan nem éltek át még igazi mély érzéseket, nem tudják, mi az odaadó, mindent elsöprő szerelem. Minden ember másfajta intenzitású érzésekkel rendelkezik, viszont van néhány olyan csillagjegy, amelynek igazán mélyek az érzései.

Ők azok, akik teljes szívükből szeretnek, tűzön-vízen átmennek szerelmükért, érzéseiket mindig kimutatják!

Bika

Igen mély érzései vannak, a szerelemben nem ismer határt, számára csak a "mindent vagy semmit" elve létezik. Nem szereti azokat az embereket, akik irányítani próbálják, de azokkal sem tud kapcsolatot kialakítani, akik nem mutatják ki az érzéseiket. Nem szereti, ha valaki csak játszadozik vele, de azt sem tolerálja, aki hajlamos a túlzásokra. Teljes szívéből szeret, éppen ezért nem tud egy olyan emberrel élni, aki érzelmileg nem akarja elkötelezni magát.

Oroszlán

Legalább olyan intenzíven szeret, akárcsak a Bika, minden kapcsolatát erős érzelmek jellemzik. Nem híve a távkapcsolatnak, és a nyitott kapcsolatoknak sem, teljes egészben akarja azt a személyt, akit igazán szeret. Ha valaki megpróbálja átverni, nagyon nehezen bocsát meg, és könnyen elveszti a bizalmát a továbbiakban. Mindent megtesz azért, akit igazán szeret, odaadó és hűséges.

Ikrek

Általában egy túlidealizált kapcsolatra vágyik, ezért sokszor elégedetlen az éppen aktuális párjával. Mély érzései vannak, és gondolkodás nélkül ki is fejezi őket. Ez az őszinteség, sokszor hátrányára is válhat, hiszen ki is használják. Szinte állandóan szerelmes, de van, amikor nem egy konkrét személybe, csupán magába az érzésbe.

Skorpió

A Skorpió egész életét maximális gőzerővel éli, éppen ezért a szerelem terén is nagyon intenzív. Ha egy Skorpióval élsz párkapcsolatban, akkor az életed egy igazi kaland lesz, de a szórakozáson túl igazi mély érzéseket is megtapasztalhatsz. Soha nem gondolkodik mielőtt beszélne, ő az a tipikus, "ami a szívén, az a száján" ember. Nehezen enged közel magához, de, ha egyszer megszeret valakit, akkor nehezen tudja elképzelni az életét nélküle.

Kos

Képes arra, hogy tiszta szívéből szeressen, tele van érzelemmel, kedveséért mindent megtesz. Számára nem léteznek akadályok az életben, főleg, ha az imádott személyről van szó. Ha megcsalják, becsapják vagy át akarják verni, akkor egy életen át képes tartani a haragot. Általában könnyen elfogadja az emberek hibáit, de, ha partnere át akarja verni, akkor azt soha nem bocsátja meg.

Nyilas

Sokan úgy tartják, hogy makacs és nehezen nyitja meg a szívét. Az biztos, hogy nem szívesen mutatja ki az érzéseit bárkinek, de, ha sikerül közelebb kerülnöd hozzá, akkor a legodaadóbb, és leghűségesebb társ lehet. Szerelméért képes bármilyen áldozatot meghozni, az életben a legfontosabb számára, hogy kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban éljen. Ez alapozza meg a további biztonságát is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!