A Nemzeti Választási Iroda nyilvántartásba vétele után a Tisztelet és Szabadság Pártra is lehet szavazni a június 9-i EP-választáson.


Ahogy arról korábban írtunk, nyilvántartásba vette a Nemzeti Választási Iroda (NVI), és így indulhat a június 9-i választáson Magyar Péter pártja – legalábbis ha legkésőbb május 3-áig összegyűjtenek legalább 20 ezer aláírást a listaállításhoz. Mivel azonban a NER-ből kilépett friss politikus a múlt szombaton közel 200 ezer embert az utcára tudott vinni, és vannak posztjai, aminek lájkszáma meghaladja a 20 ezret, ez nem tűnik lehetetlen feladatnak.

Varga Judit exférje egy korábban is létező de választáson még sosem indult szervezetet, a Tisztelet és Szabadság (Tisza) Pártot vette át, mivel új párt alapítására már nem volt ideje a választásokig.

„A mai naptól ez a párt egy új pártként funkcionál tulajdonképpen, és innentől fogva a Talpra Magyarok Közösségének az elveit, a céljait és az értékeit fogja képviselni. Nyilván mostantól egy teljesen új időszak kezdődik a párt életében” – mondta el Magyar Péter az RTL Híradónak szerdán.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!