Donatella Versace neve akár a luxus szinonimája is lehetne, ezért sem meglepő, hogy a világhírű divattervező egy 50 szobás nyaralót vásárol Észak-Olaszországban.

London, 2017. november 27. Meghan Markle amerikai színésznõ, Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fiának jegyese integet a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Károly walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House ezen a napon bejelentette, hogy a 33 éves Harry herceg és a 36 esztendõs Meghan Markle novemberben eljegyezte egymást. A közlemény szerint az esküvõt 2018 tavaszán tartják. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Ilyen luxusban élt Meghan hercegné Amerikában

1, 8 millió dollárért árulják korábbi otthonát.

Az Engel & Völkers Lago Maggiore Ingatlanügynökség szerint az egyedülálló ingatlan korábban az olasz kiadói mágus, Arnoldo Mondadori tulajdonában volt, aki az 1920-as években vásárolta meg azt. A négyszintes birtok - 20 hálószobával és 12 fürdőszobával és a többi termével - gazdag történelemmel rendelkezik: olyan hírességek népszerű találkozóhelye volt, mint Walt Disney, Ernest Hemingway, George Simenon és Thomas Mann.

A luxusvillából a Maggiore-tóra csodálatos a kilátás, a környék pedig csodálatos. Nem véletlen, hogy egyre több külföldi érdeklődik az ottani ingatlanok iránt.

A hírek szerint Versace azért vette meg - egyébként 5,6 millió dollárért - a nyaralót, mert testvére, Gianni , a közvetlen közelében található Comói-tónál volt a Villa Fontanelle tulajdonosa, és a divatguru akkor szeretett bele a környékbe.

AVersace-nyaralóról képek IDE KATTINTVA találhatók.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Clemens Bilan


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!