Korábban már beszámoltunk róla, hogy egy férfi autókkal próbált szexuális kapcsolatot létesíteni Pécsett. A különleges rongálás még 2017 novemberében történt, egy térfigyelőkamera is felvette az esetet. A felvétel viszont csak most került fel a világhálóra. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakember szerint a jelenségnek neve is van.


„Ezt a jelenséget a pszichológia mechanofíliának hívja, ami tulajdonképpen a szexuális orientációnak egy torzulása, különféle tárgyak iránt érez vonzalmat az illető. Ennek a hátterében legtöbbször valamilyen gyermekkori trauma, vagy a fejlődési folyamatnak zavara fog állni.”

- nyilatkozta a Híradónak szakpszichológus.

A férfiről az is kiderült, hogy nem először érzett vágyat az autók irány, ugyanis kiderült, hogy az elmúlt években több mint 20 autót rongált meg így. A férfi a kisebb, nőiesebbnek tartott autók iránt érzett szexuális vágyat, amit minden alkalommal ugyanúgy csillapított, hogy felfeszítette a tanknyílást, lefeszegette a tanksapkát, majd valamilyen síkosító anyagot kent az üzemanyagcsőbe, mielőtt fajtalankodni kezdett.

Az RTL Híradónak nyilatkozó autószerelő szerint a férfi tettével több mint 50 ezer forintos kárt okozott az autók tulajdonosainak, hiszen a tankot ilyenkor érdemes leszerelni, átmosni, és újra visszaszerelni. Valamint a törött tankajtót is pótolni kell.

A fajtalankodó többször állt már bíróság előtt, mindannyiszor beismerte a rongálást, de magyarázatot nem adott tettére. Az RTL Híradó információi szerint jelenleg is hasonló ügyben folyik ellene eljárás.

Az RTL Híradó riportja:

Ha kíváncsi vagy a térfigyelőkamera felvételére is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!