A 31 éves anyát holtan húzták ki a tóból Floridában. Ezután mentek el a házhoz, ahol megtalálták a gyerekek holttestét is.


Ötéves ikerpárt találtak holtan az emeletes ágyukban, miután az anyjuk öngyilkosságot követett el Floridában, írja a New York Post. A Seminole megyei seriff hivatalát péntek reggel 8 óra 45 perckor értesítették arról, hogy egy nő autójával megállt az.S.R 417-es hídon, majd az utasoldali ülés ablakán keresztül kicsúszva a Jesup-tóba ugrott.

A vízparton két horgász segített a 31 éves Catorreia Hutto kiemelésében, de a sanfordi nőt még a helyszínen halottnak nyilvánították. Ezután mentek el a nő házához, ahol holtan találták a kisfiút és a kislányt. A seriffhivatal közleménye szerint az SNI-s (sajátos nevelési igényű) gyerekek élettelenül feküdtek ágyukban, amikor rájuk találtak.

A hálószobában egy fegyvert találtak, de a gyerekeken nem voltak lőtt sebek, és a testükön sem voltak tompa tárgy okozta sérülés nyomai. A halál okát az orvosszakértő vizsgálja.

Az öngyilkosságot elkövető anya nem volt büntetett előéletű, és azt sem lehet tudni, voltak-e anyagi gondjai. Catorreia Hutto a halála előtti napon megpróbálta felhívni az édesanyját, de az asszony éppen egy orvosi kezelésen volt Orlandóban, emiatt nem tudta felvenni. Mivel a lánya nem hagyott üzenetet, úgy gondolta, hogy az ikrek szórakoztak a telefonnal, ezért nem hívta vissza.

A tragédiáról beszámolt a helyi tévécsatorna híradója is:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!