Egészségügyi okokból fordult a szokatlan étrendhez Mikhaila Peterson. Szerinte ezért múlt el a depressziója és a krónikus kimerültsége is.


Mikhaila Peterson, Jordan Peterson lánya 2017 óta csak és kizárólag húst eszik, ezt tartja élete legjobb döntésének. Az étrendje főleg steakből, vagdaltból, tengeri sóból és tiszta vízből áll - írja a LADBible.

Az "oroszlándiéta" hasonlít a népszerű Keto diétához, amely úgy működik, hogy a testet ketózis (éhezés) állapotba kényszeríti a fogyás érdekében. Ilyenkor a test a saját zsírraktárához fordul energiáért, és ketonokat termel. Ez a diéta gyors és látványos változásokat szokott hozni, sokan a húsevőstől is ezt várják.

Mikhaila Fuller (@mikhailapeterson) által megosztott bejegyzés

Peterson egészségügyi okokból fordult ehhez az étrendhez:

Hamarosan elmúltak a tünetei, az állandó kimerültség és a fájdalmak, és a gyógyszerszedést is abbahagyhatta.

Mikhaila Fuller (@mikhailapeterson) által megosztott bejegyzés

2016-ban teherbe esett, ekkor visszatért a depressziója és a krónikus fáradtság is, és lánya 2017-es születése után végleg visszatért a húsevő diétához. Állítása szerint pár hónap után újra semmi problémája nem volt.

- nyilatkozta.

Az oroszlándiétának azóta külön honlapot is szentelt, illetve több előadást is tartott arról, hogyan győzte le általa a depresszióját és a fájdalmait.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!