Donald Trump elnöksége, a globális felmelegedés következménye, a Golden Globe és az Oscar-díjak, valamint Netanjáhú sorsa is szerepel a jóslatok között.


Minden évben - ahogy most is - számos jóslat olvasható arról, hogy mit hoz az új esztendő. A Future Perfect is több 2024-re vonatkozó jóslattal jelentkezett a politikától a kultúráig - írja a Blikk.

Nemsokára indul az amerikai elnökválasztás. A volt elnök, Donald Trump eddig is azt mondta, hogy újra ringbe száll a posztért. Ám mostanában zárták el ettől a lehetőségtől Colorado államban (bár jogászai fellebbeztek). Ugyanakkor bőven vannak olyanok, akik szívesen látnák újra Trumpot az elnöki székben.

A Hamász októberi támadása után többen úgy vélik, hogy ez az elnök bukásához is vezethet. A közvélemény-kutatások szerint sokan elpártoltak tőle. De helyzetét még befolyásolhatja az Izrael-Palesztina konfliktus kimenetele is.

Sokan vannak, akik hasonlóan vélekednek, mert a kutatások szerint a globális felmelegedés megállíthatatlannak tűnik. A kiváltó okok nem szűntek meg, így nem volt az sem váratlan, hogy a tavalyi év volt a mérések óta a legmelegebb. A tendencia pedig folytatódik, így idén jó eséllyel még melegebb lehet.

A Barbie című film és a dal nagy siker volt tavaly. A már 7 Grammy-díjas énekesnő pedig nagy valószínűséggel idén megkaphatja a 8.-at, hiszen 5 kategóriában is jelölték. A dal nemrég nyert a Golden Globe-on az Eredeti betétdal kategóriában.

Christopher Nolan filmje a Golden Globe-on nyert a legjobb filmdráma kategóriában, ezek után nem lenne váratlan, ha az Oscar-díjat is megkapná.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!