Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mindenkinek van egy elképzelésre arról, hogy milyen gyereket szeretne, milyen legyen a haja, a szeme színe, és mennyire legyen okos vagy talpraesett, az anyjára vagy az apjára hasonlítson inkább.

Van 5 olyan csillagjegy-pár, akik tökéletes csapatot alkotnak együtt szülőként, és olyan gyerekeik lehetnek, amilyenről mindenki csak álmodik.

Kos és Nyilas

Mindketten igen tüzes energiákkal rendelkeznek, éppen ezért nagyon szenvedélyes kapcsolat van köztük. Ha komolyra fordul közöttük a kapcsolat, akkor pillanatok alatt lépnek egyik lépcsőfokról a másikra, és gondolkodás nélkül vágnak bele a gyerekvállalásba. Imádnivaló és szórakoztató, és nagyon magabiztos gyerekeik lesznek.

Bika és Mérleg

Nagyon jól kiegészíti egymást ez a két csillagjegy: elegánsak, stílusosak, mindig naprakészek, és imádják a gyerekeket. Leginkább a rendezett, tökéletesen felöltöztetett, illedelmes gyermekekről lehet majd felismerni ezt a párost. Már az első perctől fogva nagyon fontos számukra, hogy gyerekeik is tökéletesek legyenek.

Rák és Kos

Rendkívül jó kommunikációs képességgel rendelkezik mindkét csillagjegy, tele vannak nagy álmokkal és tervekkel. Elégedett és boldog gyermekeket fognak nevelni. Igyekszenek minél előbb megtanítani az utódaiknak, hogy korlátlan lehetőséggel rendelkeznek az életben, a határ a csillagos ég, és ezt ki kell használni. Sokat beszélgetnek majd, és úgy gondolják, hogy a kommunikáció által minden problémát meg lehet oldani.

Szűz és Bak

Nagyon jól tudnak egy csapatban működni, tisztában vannak azzal, hogy az életben mindenért meg kell keményen dolgozni. Viszonylag korán bevonják gyerekeiket is a közös munkába, sok mindent megtanítanak nekik. Okos, praktikus, reális gondolkodású, de kedves és segítőkész gyerekeik lesznek. A gyerekek könnyen megtalálják a sikerhez vezető utat, okosak és szorgalmasak.

Mérleg és Szűz

A Szűz általában kissé félénk és visszahúzódó, de a Mérleg könnyen felszínre hozza a legpozitívabb tulajdonságait is. Gyerekeik igazi társasági emberek lesznek, barátságosak, gyorsan beilleszkednek, kedvesek, és nagyon népszerűek már az iskolában is. Könnyen feltalálják magukat bármilyen körülmények között.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!