Mutatunk néhány ötletet, amivel izgalmas és időtálló ajándékkal lepheted meg szeretteidet vagy épp önmagadat.

Az ünnepi időszak beköszöntével sokaknak ismerős érzés lehet, amikor kétségbeesetten járunk boltról boltra, hogy időben megtaláljuk szeretteink számára a legmegfelelőbb ajándékot. A választás mindig nehéz, sok fejtörést okoz, hogy minek örülnének igazán családtagjaink, barátaink. Erre az örök dilemmára kínálnak megoldást az emberi kapcsolatokra is alapozó élményalapú ajándékok, amelyek egyre népszerűbbek itthon is. Ha te is ilyen ajándékot adnál, mutatunk pár szuper ötletet, amikkel nem lőhetsz mellé!

A wellness és a gasztronómia kedvelőknek: Danubius Hotels

Aligha van jobb ajándék, mint egy kikapcsolódást, feltöltődést szolgáló élmény, különösképp, ha az kifejezi a másik iránti feltétlen figyelmünket és gondoskodásunkat. Mindenkinek van olyan ismerőse, aki szereti a hétvégi wellness pihenést, szereti kihasználni a nyári vakáció adta lehetőségeket, vagy szívesen eltöltene egy közös vacsorát a városban. Tudtad, hogy ezeket akár mind ötvözni is lehet?

Legyen akár wellness hétvége Bükfürdőn vagy Hévízen, fitness belépő a Danubius Hotel Heliába vagy illatos, relaxáló masszázs a Margitszigeten, nincs megkötés a szállodai szolgáltatásokra történő beváltásban.

Kedveltek a szállodalánc gasztronómiai ajánlatai is, amiket szintén széles palettáról válogathat a Danubius ajándékkártya tulajdonosa. A kézműves cukrászati hagyományairól híres Zsolnay Kávéházban 10.000 forint értékű kártyával kétszemélyes ötórai teadélutánnal szerezhetünk örömet. A Győr városközpontjában található Belga Söröző és Étterem híres a friss alapanyagokból készülő szezonális kínálatáról, természetesen csapolt sörökkel az étlapon. Legyen az egy Café Astoria & Restaurant századfordulós enteriőrjében elfogyasztott páros reggeli vagy a Hilton Budapest tetején található White Raven Skybar & Lounge tavaszt hozó nyitásakor egy kifinomult koktél világhíres budapesti látképpel, az élményeket az ajándékozott választhatja ki.

A wellness kedvelői is több városban használhatják fel az az ajándékkártyát. Budapesten, Hévízen, Sárváron és Bükfürdőn található Danubius és Ensana szállodákban masszázsok, kezelések, fitnesstermi belépők, egynapos wellness csomagok már 20.000 forint alatt elérhetők. Mindenképp nagy előny az egyszerű online vásárlás mellett az is, hogy bármelyik hozzánk közeli Danubius vagy Ensana szállodában azonnal meg is vásárolhatók és kézbe vehetők. Az ajándékkártyára feltöltött összeg egy évig szabadon felhasználható, és a fa alá kerülve már tervezhetjük is a közös élményeket. Tudj meg többet a Danubius ajándékkártya vásárlásáról, felhasználási lehetőségeiről és a Danubius Hotels szállodáiról ezen a linken!

A természet kedvelőknek: Oázis Kertészet

A hobbi kertészek számára már biztosan minden létező dolgot ellőttünk, kezdve a kesztyűtől, egészen a kiültethető virágon át, a kézi szerszámokig. Éppen ezért gondoltuk, hogy olyan ötletet ajánlunk, aminek minden kezdő és profi növénynevelő hasznát tudja venni.

Bevásárlókörútjára pedig te is elkísérheted és egy szuper közös élményekkel teli délutánt tölthettek el együtt!

Tudtad?

Fontos számodra a környezetvédelem? Fakivágás helyett karácsonykor is inkább élő fát díszítenél? Neked találták ki az Oázis Kertészet élő fenyő kölcsönzési akcióját! Az Oázisban vásárolt cserepes élő fenyőt 2024. január 2-8. között visszaviheted, és levásárolhatod a fa árának felét. Hogy az akció valóban igazán zöld legyen, a visszahozott élő fenyőket a civil szervezetek és egyesületek segítségével juttatják el a végleges helyükre, ahol a fákat kiültetik.

A bevállalósoknak: MolnAir Ballooning

Ha egy valóban különleges ajándékot keresel, tökéletes választás lehet a hőlégballonozás, ami egy igazi bakancslistás kaland! A hőlégballonos repülés alkalmával átélheted a szabadság egy különleges, máshol nem tapasztalható érzését. Súrolhatod a fák tetejét és láthatod a bokrokból előugró vadakat, miközben csendben lebegsz a táj felett.

A MolnAir Ballooning profi csapatával átélheted mindezt, valamint három repülési terület (Budapest, Győr és Balaton) közül is választhatsz. Ha szeretteidet lepnéd meg, az élményt egy egyedi beszállókártya formájában rejtheted a karácsonyfa alá. Még több hasznos információt megtalálsz a honlapjukon.

A kultúra szerelmeseinek: Városmajori Szabadtéri Színház

A Városmajori Szabadtéri Színház idén karácsonyra egy olyan ajándékkártyát kínál a 2024-es nyári évadra, amelynek tartalma több mint kedvező a közönség számára. Az idei adventi meglepetésével most a téli hidegben szeretnék megidézni annak az összetartozásnak a melegségét, melyet a Színpad változatos programkínálatával is nyújtanak a nyári szezonban.

Karácsonyi ajándékkártyáink mellé a Gémklubbal együttműködve kétféle izgalmas társasjátékkal kedveskednek idén. A 10.000 Ft értékű kártya mellé egy Ki20tuk, 25.000 Ft értékű kártya mellé pedig egy Igen? társasjátékot adnak ajándékba, melyekkel az ünnepi asztalra és a 2024-es nyári estékre is biztosítják az együtt töltött minőségi időtöltést! Az online vásárlásra december 23-ig van lehetőség. További infok a részletekről ezen a linken!

Az alkotókedvűeknek: MadeByYou

Ha ajándékozottad kimondottan nagyra tartja az alkotás örömét, akkor azért, ha viszont ezer éve nem készített semmit a két kezével, akkor pedig azért érdemes befizetned a MadeByYou egyik workshopjára, ahová természetesen együtt is elmehettek, és alkothattok valami maradandót. A foglalkozásokat a 5. kerületi Királyi Pál utcában tartják. Bögrék, vázák, ékszerek is formálódtak már a műhelyben, nézd meg ajándékutalványaikat és válogass kedvedre! Érdemes figyelni a Facebook-oldalukat, hogy ne maradj le a következő alkalomról, amikor szabadjára engedhetitek a fantáziátokat.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!