Vissza fogja kapni a pénzét az amerikai pár, de már elbuktak egy thaiföldi rokonlátogatást, és a megtakarított pénzükre is várniuk kell.


Jesse és Deedee O'Dell Oklahomában az elmúlt 16 évben minden reggel elmentek a Starbucksba, és ugyanazt a két italt rendelték: egy jeges americanót és egy cappuccinót.

Ez általában olyan 10 dollárba kerül nekik, ám a múlt hónapban 4456,27 dollárt (1,6 millió forint) számláztak ki nekik legnagyobb megdöbbenésükre. Vagyis 4444,44 dollár borravalót számoltak fel nekik a szokásos kávérendelésükön felül - írta a Unilad.

Ebben az a legfurcsább, hogy emlékeztek arra, hogy a "nem adok borravalót" (No Tip) opciót ütötték be a terminálon.

Utánamentek persze a dolgoknak, és a bank után Jesse kapcsolatba lépett a Starbucks kerületi vezetőjével, és azt mondták nekik, hogy a terminál hálózatban lehetett hiba.

Valószínű, hogy kétségbeesésükben 30-40 alkalommal keresték fel az ügyfélszolgálati vonalat aznap, mire egy vezető biztosította őket, hogy új számlát küldenek nekik – bár ezek még nem érkeztek meg.

Nagyobb baj, hogy Jesse, Deedee és gyermekeik utazást terveztek Deedee szülőföldjére, Thaiföldre, hogy meglátogassák nővérét, akit évek óta nem látott, a párnak le kellett mondania a vissza nem térítendő utazást.

Most a tulsai rendőrséggel dolgoznak a probléma megoldásán, és kérik a Starbucks többi vásárlóját, hogy minden alkalommal ellenőrizzék a nyugtát, amikor bármit rendelnek.

"Ez olyan dolog, ami nagy problémát okozott a családunknak, és remélhetőleg másoknak nem kell keresztülmenniük ilyesmin" - mondta Jesse.

A Starbucks egyik képviselője a CBS-nek azt mondta, hogy a cég tisztában van Jesse és Deedee helyzetével, és már kommunikáltak a házaspárral, akiknek a postán kell várniuk visszatérítést, valamint emberi mulasztásnak nevezte az esetet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!