Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az, hogy hogyan viszonyulunk a párkapcsolatokhoz, nagyon sok mindentől függ. Lehet egy otthonról hozott minta, vagy egy rossz tapasztalat, és máris egy életre elmegy a kedvünk a hosszútávú kapcsolatoktól.

Az alábbi csillagjegyek irtóznak az elkötelezettségtől, mielőtt komolyabbra fordulna egy kapcsolat, általában kilépnek belőle.

Vízöntő

Nem szereti a rutinos dolgokat, nagyon fontos számára, hogy mindig történjen valami új. A kapcsolatokkal is így van, hamar megunja ugyanazt a személyt, éppen ezért nem is megy bele soha egy komoly kapcsolatba. Nem tudja elviselni a korlátozásokat, az élete minden területén a szabadság a legfontosabb. Ha egy kapcsolat kezd komollyá válni, a Vízöntő szó nélkül minél hamarabb továbbáll.

Ikrek

A leghatározatlanabb csillagjegy az összes közül, és ez csak akkor tűnik fel, amikor arra kerül sor, hogy valaki mellett elkötelezze magát. Nem sok figyelmet fordít az érzéseire, inkább elnyomja őket. Számára a legfontosabb a tudás, és az intelligencia fejlesztése, egész életében a tanulmányainak és a munkájának szenteli az idejét. Sokkal érdekesebbnek tartja a futó kalandokat, mint egy hosszútávú kapcsolatot.

Mérleg

A Mérleg csillagjegyű személyek nagyon romantikus lelkületűek. Ha párkapcsolatba kerülsz egy Mérleggel a kényeztetésben és a romantikában nem fogsz hiányt szenvedni, viszont, ha úgy érzi, hogy kezdenek nagyon komolyra fordulni a dolgok, akkor képes pillanatok alatt kiszállni a kapcsolatból. Sok idő kell neki, míg elhiszi, hogy valóban egy szeretetreméltó személy. Soha nem próbáld ráerőltetni, hogy itt az ideje komolyabb szintre lépni.

Bak

Föld jegyként sokkal közelebb állnak hozzá a racionális, egyértelmű helyzetek, nehezen lesz szerelmes, és akkor is próbálja megőrizni a józan eszét. Mielőtt komoly döntést hozna, figyelembe veszi az összes forgatókönyvet, éppen ezért soha nem tud egyértelműen belemenni egy hosszútávú kapcsolatba. Egyik nap még melletted van, aztán eltűnik pár napra, majd ismét újból felbukkan. Sokkal fontosabb számára a karrierje, mint egy komoly kapcsolat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!