„Csoda hogy él” – mondta az édesapa, aki szerint a kisfia valószínűleg megijedt a keresők kiabálásától, ezért bújhatott el előlük.


Ahogy azt mi is megírtuk, egy nap után megtaláltak azt a kisfiút, aki Tolna-Mözsön tűnt el. A házuktól 700 méterre bukkantak rá a TEK munkatársai egy búzatáblában, egy olyan helyen, ahol már több önkéntes is járt. Egyelőre nem tudni, hol töltötte az éjszakát, de valószínűleg nem itt.

Az autista és hiperaktív Nyári Gergő megtalálásának hírére édesapja, Gábor elsírta magát.

- mondta a férfi a Blikknek.

- mondta a lapnak Gergő nagymamája.

Arról is beszámolt, hogy Gergő nem akart enni a megtalálása után, de szerda reggel már igen, illetve infúziót is kap a kórházban.

"Nemcsak a hidegtől, a félelemtől is remegtünk, ahogyan a pici Gergő is fázhatott, félhetett. Az emberek összefogása adott reményt, az idegenek, akiket sosem fogunk látni többé, mégis itt voltak, keresték a kis hősünket. Gergő kedden újjászületett, több száz keresztszülővel gazdagodva, akik itt keresték. A fiút megtaláló kommandósok vezetője, a tábornok úr most itt a legnépszerűbb ember, minden tolnai, mözsi kisfiú azért tanul, mert kedd óta ők is rendőrök szeretnének lenni, hogy visszaadják azt a segítséget, amit mi kaptunk" - folytatta a nagymama.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!