Őrizetbe vette a rendőrség annak a kislánynak a szüleit, akit 31 éve holtan találtak a franciaországi A10-es autópálya mentén - írja a 24.hu.


A gyerek holttestére árokban bukkantak rá Blois közelében 1987. augusztus 11-én. A hatóságok nem tudták azonosítani, de feltételezhetően négy éves lehetett a kislány, akinek göndör fekete haja és gesztenyebarna szeme volt.

Testén szörnyű bántalmazások nyomait fedezték fel: több csontja eltört, vasaló okozta égési sérülései is voltak, és meg is csonkították.

A rendőrség mindent megtett, hogy kiderítse, ki volt a brutálisan megkínzott gyerek. Személyleírását több mint 30 országba elküldték, fényképét országszerte közzétették, valamint 65 ezer iskolát és hatezer orvost és ápolónőt kerestek fel.

Az ügyben tavaly kezdtek el ismét nyomozni, miután 2016-ban a lány fiútestvérét letartóztatták egy másik erőszakos bűncselekmény miatt, a DNS-e pedig egyezett a 31 éve megölt kislányéval.

Végül a férfin keresztül jutott el a rendőrség ahhoz a házaspárhoz, akikről csak annyit lehet tudni, hogy marokkói születésük, a hatvanas éveikben járnak és hét gyermekük van, de már nem élnek együtt.

A bíróság gyilkosság miatt fog vádat emelni a szülők ellen.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!