A 18 éves floridiai nő a RentAHitman.com weboldalon keresett fel egy "bérgyilkost", hogy még csütörtök előtt tegye el láb alól a gyermekét.


Kedden letartóztattak egy fiatal floridai édesanyát, aki egy paródia szolgáltatás segítségével próbált meg bérgyilkost bérelni, hogy megölesse a saját kisfiát - írja a New York Post.

A 18 éves Jazmin Paez a RentAHitman.com weboldalon keresett fel egy "bérgyilkost", hogy még csütörtök előtt tegye el láb alól a 3 éves gyermekét. Az anyukát azzal vádolják, hogy képeket adott át a kisfiáról és annak pontos tartózkodási helyéről.

Miután az IP-cím alapján azonosították Paez lakhelyét, és beszéltek a gyermek nagyanyjával, a hatóságok letartóztatták a zavart nőt.

A nyomozók elmondása szerint a kamu bérgyilkossági oldalt üzemeltető férfi volt az, aki értesítette őket a nő beteg terveiről. Robert Innes szerint azonban a Miami-Dade-i rendőrség először nem vette komolyan a jelzését, sőt megfenyegették, hogy egy jogsértés abbahagyására irányuló felszólítást küldenek neki, ha továbbra is kapcsolatba lép velük. A weboldal már több tucatnyi ember letartóztatásához járult hozzá, akik mással akarták elvégeztetni a piszkos munkát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!