Ajánlunk három olyan sportot is, amit érdemes kipróbálniuk azoknak, akik mozogni szeretnének és egyben friss levegőre vágynak!


Nem túlzás kijelenteni, hogy magyar tengert az elmúlt években újra felfedezték a hazai turisták! A „zimmer feris” hangulatból szerencsére mára már csak kevés maradt, és a korábbinál jóval magasabb színvonalú szolgáltatások várják a vendégeket.

Igaz ez a szabadtéri sportolási lehetőségekre is! A Balaton környékén is megszaporodtak a kültéri kondiparkok, vagy éppen rekortán futópályák, így semmiképp se hagyjuk otthon az edzőfelszerelésünket, vagy futócipőnket, ha a tónál töltjük a nyári szabadságunkat! De ajánlunk három olyan sportot is, amit érdemes kipróbálniuk azoknak, akik mozogni szeretnének és egyben friss levegőre vágynak!

1. Canopy – szerencsére már a Balaton környékén is van több olyan magas fák közé épített kötélpálya, ami izgalmas programot biztosít felnőtteknek is! Ezeket akár kánikulában is érdemes felkeresni, mivel a magas fák általában árnyékos helyet biztosítanak! Egy-egy ilyen kötélpályán végigmenni nemcsak azért izgalmas, mert le kell győznünk a tériszonyt, hanem mert közben át is mozgat! További információ ide kattintva!

2. SUP – deszkára fel! A pumpával kőkeményre felfújható deszkák az elmúlt években óriási népszerűségre tettek szert! Nem véletlenül, hiszen nem nagy ördöngösség megtanulni, és ha már szereztünk benne rutint, akkor olyan oldaláról is megismerhetjük a Balatont, ami mással nehéz volna! Ha rutintalanok vagyunk, akkor fokozottan figyeljünk a biztonságra, egyedül semmiképp se induljunk supozni, főleg ne változékony időjárási körülmények között! Válasszunk inkább egy szervezett SUP túrát, amiből jónéhány elérhető már a tó környékén! További információ ide kattintva!

3. Golf – sokan úrisportnak gondolják – valószínűleg az amerikai filmekben látottak miatt – és igaz, ami igaz, a golfot valóban körbelengi némi elitizmus. De egy próbát mindenképp érdemes tenni vele! A Balaton környékén több pálya is van, mindkettő nemzetközi versenyek megrendezésére alkalmas, gyönyörű környezetben! Ha teljesen kezdők vagyunk, akkor profi oktatók vezetnek be bennünket a világ egyik legnehezebb sportjának tartott golf világába! További információ ide kattintva!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!