Június 9-én tartóztatták le az oregoni rendőrök David McCutcheont, akit akár 2750 év börtönre is ítélhetnek, ha bűnösnek találják, írja a KOMO News.

A 39 éves férfi után még május 26-án kezdtek nyomozni a helyi rendőrök. A 39 éves férfi végül múlt hétfői kihallgatásán ismerte el, hogy

rendszeresen szexuálisan bántalmaz egy kislányt 6 éves kora óta. Összességében pedig már több százszor élte ki a gyereken pedofil hajlamait. McCutcheont másnap letartóztatták.

A férfi ellen végül 70 rendbeli erőszak, 40 rendbeli szodómia és 110 további bűncselekmény miatt emelhetnek vádat.

Az állam törvényei szerint a 70 nemi erőszakért összesen legalább 1750 év börtönbüntetés várhat rá (alkalmanként minimum 25 év). A 12 év alatti gyerekkel szemben elkövetett szodómiáért ugyancsak 25 év jár az elkövetőknek, vagyis ezért további 1000 évet szabhatnak ki David McCutcheonra, aki máris 2750 év börtönnel néz szembe, és a további bűncselekményekről még szó sem esett.

hirdetés

A tárgyaláson a bíró dönthet úgy is, hogy a bűnöző egymás után töltse le az egyes bűncselekményekért kapott 25 éves ítéleteket. Ebben az esetben a pedofil férfi 4770-ben szabadulhatna a börtönből. De úgy is határozhat a bíróság, hogy a kiszabott büntetési tételeket párhuzamosan ülje le az elítélt.

A férfi tárgyalása július 16-án áll legközelebb a bíróság elé.



hirdetés