25 évadnyi kőkemény tárgyalótermi menőség után a 2020-21-es évaddal véget ér a Judy bírónő, jelentette be maga a bírónő, Judy Sheindlin Ellen DeGeneres műsorában. Ugyanakkor nagyon azért ne essen kétségbe senki, mert Schindlin azért nem tűnik el a nyilvánosság elől, sőt.


Huszonöt éves házasságom volt a CBS-szel (amely a műsort forgalmazta - a szerk.), éspedig nagyon sikeres. A következő év lesz a 25., az ezüstlakodalom, és azt hiszem, a CBS úgy érezte, szeretnék optimálisan kihasználni a műsorom ismétléseit. Hiszen van 25 évadnyi ismétlés. De én nem fáradtam el, így egy évvel később jön a Judy Justice

- mondta. Arról ugyanakkor nem árulhatott el részleteket, hogy ez a bizonyos Judy Justice milyen formában és mely forgalmazónak készül majd.

Judy Sheindlin a legjobban kereső tévés személyiség, évi 47 millió dollárt keres, emellett 2017-ben csaknem 100 millió dollárért adta el az összes eddigi Judy bírónő-epizód sugárzási jogait a CBS-nek. A komoly vételár oka, hogy a műsor mai napig általában kilencmillió nézőt vonz naponta.

Kiemelt kép: Sonja Flemming/CBS via Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!