Elvis Francois vitorlását egy vihar kisodorta a nyílt tengerre, ahol közel egy hónapig hánykolódott, mire észrevették. A Heinz most egy új hajóval akarja megajándékoznia férfit.


A 27 éves, dominikai Elvis Francois 24 napot töltött a tengeren hánykolódva.

Kétségbeesésében a segítség szót véste a vitorlásába, ezt az üzenetet végül egy repülőgép vette észre január 18-án, közel egy hónappal azután, hogy eltűnt - írja a LADBible.

A rossz idő kisodorta a vitorlást a tengerre, és elegendő navigációs ismeretek nélkül nem tudta, hogyan jusson vissza arra a partra, ahonnan jött.

Miután megmentették, Francois azt mondta az NBC News-nak, hogy egy üveg Heinz ketchuppal, fokhagymaporral és leveskockákkal sikerült túlélnie az esetet.

Természetesen a történet magához a Heinzhez is eljutott, akik szeretnék felvenni a kapcsolatot a férfival, és ebben a dominikai lakosság segítségét kérik.

- írták a posztban. Azt kérték, hogy ha bárki tud valamit a férfi hollétéről, vegye fel velük a kapcsolatot.

Heinz (@heinz) által megosztott bejegyzés

Úgy tűnik, a keresés egyelőre nem járt eredménnyel. A legutóbbi bejegyzésükben azt írták, hogy sok csaló jelentkezett már náluk, illetve felvették a kapcsolatot a dominikai kormánnyal és a kolumbiai haditengerészettel is.

Heinz (@heinz) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!