A lap információi szerint a nő Excel-táblázatokban dokumentált minden pénzmozgást, 90 oldalnyi tanúvallomást tett.


Újabb fordulat történt a Schadl György-Völner Pál-ügyben: az ügyészség vádalkut kötött a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének egyik bizalmasával - értesült a 24.hu.

A lap által megismert vádirat szerint

Információik szerint a nő hivatalosan végrehajtó-jelölt volt, ám valójában pénzügyesként dolgozott. A vádirat szerint ő volt az egyik olyan bizalmi ember, aki teljes mértékig tisztában volt azzal, hogy Schadl György legális bevételei mellett rendszeresen jut törvénytelen, korrupciós cselekményekből származó pénzekhez, illetve maga is fizet hivatalos személyeknek nagyobb összegű kenőpénzt.

A vádiratban az áll, hogy a két bizalmi ember azzal is tisztában volt, hogy Schadl korrupciós kapcsolatban áll Völner Pállal, akinek rendszeresen adott át több millió forint készpénzt a végrehajtók elnöke. Sőt, ők rendszeresen vettek át személyesen készpénzt azoktól az önálló bírósági végrehajtóktól, akiket Schadl közbenjárására neveztek ki.

A 24.hu azt írja, hogy

Mivel a büntetőeljárásról szóló törvényben rögzített megállapodásra jutott a vádhatósággal, nem vádlottként, hanem tanúként szerepel majd az eljárásban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!