William Moldt egy bárból indult haza 1997-ben, de soha nem érkezett meg. A rejtélyes eltűnés 22 évvel később oldódott meg, pedig hosszú éveken át szem előtt volt a megoldás.

22 éve történt rejtélyes eltűnésre derítettek fényt a Google Maps felvételeinek segítségével, írja a Unilad. William Moldt 40 éves volt, amikor 1997. november 8-án hirtelen eltűnt, de a rejtély sokáig megoldatlan maradt.

A szemtanúk szerint egyáltalán nem tűnt ittasnak.

A csendesnek ismert, alkoholt csak ritkán fogyasztó férfi ezután soha többet nem került elő. Moldt felszívódását a rendőrség mellett az ismerősei sem tudták hova tenni. Egészen addig fogalma sem volt senkinek, hogy mi történhetett vele, amíg egy Palm Beach melletti lakópark vezetője a Google Maps felvételeit böngészve ki nem szúrta 2019-ben, hogy valami van az épületek melletti tóban.

A rendőrség kihúzott a tóból egy autót, amiben egy férfi maradványaira bukkantak. A vizsgálat során kiderült, hogy az eltűnt William Moldtot találták meg. Amikor a férfinek nyoma veszett, a környék még építési terület volt. Egy megoldatlan ügyekre specializálódott honlap szerint Moldt autóját több mint egy évtizede lehetett látni a Google fotóin, mire valaki észrevette.

A rendőrség szóvivője szerint ugyanakkor nehéz megmondani ennyi idő elteltével, hogy pontosan mi történhetett. Az egyetlen biztos dolog, hogy Moldt 1997-ben eltűnt, majd több mint húsz évvel később holtan előkerült.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!