A 26 éves Rossi Lorathio Adams II "fénykorában" egymillió követővel is büszkélkedhetett.

Facebookon, Twitteren, Instagramon és Snapchaten is tömegek követték, mivel a State Snapes elnevezés alatt részeg fiatalokról, durva jelenetekről és sok meztelenségről osztott meg videókat.

Mivel igencsak jól ment a szekér, kitalálta, hogy meg akarja szerezni magának a doitforstate.com nevezetű domaint, ugyanis követői is ezt a szlogent mondogatták: do it for state, vagyis csináld a hecc kedvéért.

A domainnel egy Iowában lakó srác rendelkezett, aki koncerteket hirdetett rajta - Rossi éveken át próbálkozott, hogy megkaparintsa tőle - olvasható a CNN honlapján.

Ám hiába mindenféle ajánlat és trükk, eredménytelenek voltak a kísérletei.

2017-ben már odaáig merészkedett, hogy a srác barátját fegyveres emojikkal fenyegette. Nem sokkal később pedig teljes valójában is előkerült a fegyver.

Adams megkérte az unokatestvérét, hogy az filmbéli betörős-zsarolós módon húzzon harisnyát a fejére, vegyen fel kalapot és napszemüveget, szerelkezzel fel fegyverrel és sokkolóval és látogassa meg a férfit. Úgy volt vele, hogy ha másképp nem megy, majd erőszakkal átruháztatja a honlapot.

Ha érdekel a folytatás, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>