A címvédő, világelső Novak Djokovic négyjátszmás győzelemmel jutott be a 64 közé a wimbledoni teniszbajnokságon, írja az MTI. A 19-szeres Grand Slam-tornagyőztes szerb sztár ugyan a hétfői első szettet elveszítette a szabadkártyás brit Jack Draperrel (253. a világranglistán) szemben, ezt követően azonban könnyedén fordított 19 éves riválisával szemben és jutott tovább.

Start as you mean to go on…@DjokerNole's pursuit of a third consecutive Wimbledon title is off to a winning start, beating Jack Draper 4-6, 6-1, 6-2, 6-2#Wimbledon pic.twitter.com/soTVGWBze4

- Wimbledon (@Wimbledon) June 28, 2021

A nap első felében csak a két befedhető pályán, a centeren és az egyesen zajlottak a mérkőzések, ugyanis esett az eső Londonban. Most kezd azonban beindulni a nagyüzem.

A közép-európai idő szerint eredetileg 12 órára tervezett rajton lépett volna pályára Fucsovics Márton is, aki a 19. helyen kiemelt olasz Jannik Sinnerrel találkozik a nyitókörben. 17 óra után kicsivel kezdődött el aztán Fucsovicsék találkozója.

Wimbledon, 1. forduló (a 64 közé jutásért)

férfiak:
Djokovic (szerb, 1.)-Draper (brit) 4:6, 6:1, 6:2, 6:2

nők:
Szabalenka (fehérorosz, 2.)-Niculescu (román) 6:1, 6:4

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!