Remport Zoltán vasárnap délelőtt tűnt el a 17 éves lányával, Natáliával együtt. A férfi fegyveres exrendőr, eltűnésük előtt pedig két búcsúlevelet is írtak - írja a Bors. A lap információi szerint a rendőrség is keresi az eltűnt apát és lányát, hiszen vasárnap óta nem adnak életjelet magukról.

A lapnak nyilatkozó helyiek szerint az apa és lánya kapcsolata nehezen kezdődött, Zoltán ugyanis sokáig nem is tudott a lányáról és végül Natália kereste fel őt, majd hozzá is költözött. Nyáron viszont összevesztek valamin, a lány visszaköltözött az anyukájához. Később bocsánatot kért az apjától és ismét nála lakott.

Zoltán jelenlegi felesége semmit nem sejtett arról, hogy mire készül a párja és a nevelt lánya. Egy családi látogatásról ért haza szombaton, amikor megtalálta a két búcsúlevelet. A lap információi szerint az egyik az apa, a másik a lány nevében íródott, de mind a kettőt Natália készítette.

"Nem tudom, mi ütött Zoliba, sosem volt felelőtlen. A fegyverével sem bánt slendriánul, és a legjobb apa volt, akit csak el lehetett képzelni. A mindene Natália"

- mesélte az asszony, aki a lapnak azt is megerősítette, hogy a férfinek valóban van fegyvertartási engedélye, és vélhetően a pisztolyt magával is vitte.

A lapnak nyilatkozott a férfi egyik ismerőse is, aki szerint erős a kapocs apa és lánya között, szerinte biztosan Natáliával kapcsolatos az indok is, amiért eltűntek. Abban reménykedik, hogy mielőbb megtalálják őket és nem történik tragédia.