"Sírva üvöltöttem, hogy "a fiunk kenguruvá változott!", majd elájultam."

Le a kalappal minden anya előtt, aki valaha alvás nélkül végigcsinált több napot úgy csecsemőkorú vagy totyogós - vagy akármekkora - gyermekével, hogy közben azt sem tudta, fiú-e vagy lány, eszik-e vagy isszák a zuhanyzást, hajmosást, ülve evést és egyéb luxustevékenységeket - de a gyereke tökéletesen vidáman ficánkolta végig ezt a pár vészterhes napot. Vagy évet. Nekik szentelt egy vicces összeállítást a Buzzfeed.

"Felsikítottam, amikor megláttam egy magazint a címlapján egy babával, aki egy kukából kukucskált ki, mert azt hittem, valaki kidobta a gyermekemet!"

"Épp a lányom mellett aludtam, amikor leesett, hogy szopizni szeretne. Arra ébredtem, hogy a fülébe nyomkodom a mellbimbómat."

"A fiam teljesen bekúszott az éjszaka közepén a takarója alá, viszont a plüssállatát otthagyta a saját helyén. Totális alvásmegvonásom volt, s odamentem hozzá, hogy lecsekkoljam, de egy kitömött kengurut láttam csak. Ezért felébresztettem a férjem, és sírva üvöltöttem, hogy "a fiunk kenguruvá változott!", majd elájultam."

"Olyan kimerült voltam, hogy amikor végre el tudtam aludni, arra riadtam fel, hogy a fiam biztosan a párnámban van, amit szét kell tépnem, hogy megmentsem."

"Megpróbáltam megrakni a mosógépet - csak éppen a mosogatógépbe pakoltam a szennyest."

"Hiába ringattam álomba egy párnát, nem bírta abbahagyni a bőgést (mert a gyerek tovább üvöltött a kiságyban)."

"Úgy mentem le a boltba, hogy a pólómon - kívül - jeges pakolás volt a melleimen. Csak akkor vettem észre, amikor már fizettem."

"Betettem az anyatejet a mosogatóba, a szennyes edényt pedig a fagyasztóba."

"Egy csomó álmatlan éjszaka után a férjemmel elmentünk bevásárolni, s vittük az egy éves kislányunkat is. Egy kis időre szétváltunk, s amikor újra összetalálkoztunk, pánikba estem és elüvöltöttem magam: 'Hol a lányunk?!' A kezemben volt."

"Annyira frusztrált, hogy nem tudok 2 óránál többet aludni egyszerre, hogy szétvertem a robotporszívónkat. Drága boxzsák volt."

"Egy órán át bevásároltam, aztán nem találtam az autó kulcsát. Kimentem megnézni, hogy nem ejtettem-e el a kocsinál - benne volt, még mindig járt a motor."

"Annyira kimerült voltam az állandó éjjeli szoptatástól, hogy egyszer véletlenül megöleltem a férjem fejét a baba helyett, és az arcába nyomtam a cicimet."

"Pénztárca nélkül mentem a bevásárlóközpontba. Amikor rájöttem, mit csináltam, hazamentem, hogy magamhoz vegyem, majd újra nélküle mentem el otthonról."

" 'Fejen' pusziltam egy kupac mosott ruhát, miközben felvittem az emeletre."



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!