A munkahelyi baleset miatt három centivel lett rövidebb Németh Andor egyik lába. A táncos most ügyvédet keres, kártérítésért perelne.


Csak bottal tud járni Németh Andor, aki nemrég még a tánciskolájában tanította a fiatalokat – írja a Blikk. A táncos arról mesélt a lapnak, hogy a megélhetéséért plusz munkát kellett vállalnia:

Németh Andor fiatal kora óta a táncnak él, táncolt a Vígszínházban, a Tháliában, a Madáchban, aztán később – legalábbis így gyanítja – ő vezette be a chippendale-műsorokat Magyarországon. Az utóbbi években Tatán tanított táncot a saját tánciskolájában, de futárként is dolgozott. A baleset tavaly novemberben történt, amikor egy tatabányai telephelyen kellett átvennie egy csomagot, ezt így meséli:

Azt hitte, csak egy rándulásról van szó, ezért addig folytatta a munkát, míg egy reggel képtelen volt kikelni az ágyból. Kiderült, a combcsontja kiugrott a helyéről, elkezdte kikoptatni a csípőjében a porcot. A jobb lába három centiméterrel megrövidült, így a táncos most járni is csak két botra támaszkodva tud. A kórházban azt mondták neki, ha tb-alapon műtteti meg magát, négy évet kell várnia, mire sorra kerül a várólistán.

A Némethet alkalmazó futárcég azt mondta a Blikknek, a baleset után mindent megtettek, ami ilyenkor szükséges, felvették a baleseti jegyzőkönyvet és mindenben a munkavállalójuk mellett állnak. A csomagot dobó raktáros cége állította a lapnak, hogy nem tudnak a balesetről – noha Németh szerint szemtanú is volt és egy kamera is vett mindent. A táncos most ügyvédet keres.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!