A történelem a legjobb példa rá, hogy az emberek már az idők kezdete óta őrült dolgokra voltak képesek a szerelem kedvéért. Bár mára jócskán eltűnőben vannak az igazi, romantikus tettek, de azért ahogy azt a most következő néhány kép is remekül mutatja, még nem halt ki teljesen…

A férjem ezzel lepett meg engem egy hosszú, és fárasztó nap után.

Tegnap ezt a képet készítettem New York-ban. Úgy látom a romantika mind a mai napig létezik.

Ez a srác odaadta a cipőjét a barátnőjének, mert nagyon fájt a lába a magassarkúban.

A feleségem mindig színes ceruzákat kapott születésnapjára és karácsonyra, amit már nagyon utált. Mindig is egy iPhone-t szeretett volna, amit ma meg is vettem neki és így csomagoltam be.

Kreatív módszer, amivel meg lehet kérni egy nő kezét.

Az édesapám meglepte anyukámat a 30. évfordulója alkalmából egy paddal, ami abban a parkban van, ahova mindig is jártak.

A férjem megkérdezte, hogy miért a földön ülve sminkelem magam, mondtam, hogy máshol nem tudom. Mire hazaértem az egyik üzleti útról a párom ezzel a meglepetéssel fogadott.

Hihetetlenül szerencsés vagyok a férjemmel, ezzel a gyönyörűséggel lepett meg évfordulónk alkalmából.

A férjem megkérte a kislányunkat, hogy rajzoljon magáról egy képet, amit belerakhat a nyakláncába.

Én és a barátom egy kutyás parkban találkoztunk két évvel ezelőtt, ezért úgy szervezte, hogy a kutyáink is ünnepeljék velünk az évfordulót.

A feleségem elaludt a fürdőszobában… Úgy gondoltam, hogy meglepem, ezért körberaktam neki a helyet gyertyákkal, és vittem neki takarót meg párnát.

A párom a születésnapomra felszerelte a számítógépemet rózsaszín fényekkel, ami a kedvenc színem. Hihetetlen, hogy mire nem képes.

Ez az ajándék jobb, mint bármilyen gyémánt gyűrű.

Nagyon szellemes…

Ez a 92 éves idős bácsi Valentin-napi kártyát készít a 93 éves feleségének.

Mi a véleményed?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!