A Buzzfeed megkérte a követőit, osszák meg legrémesebb szakítós történetüket.

Íme a legdurvább megtörtént esetek:

A rajzművész

Cat Alle épp egy étteremben ült a barátjával, és észrevette, hogy a srác ír valamit a szalvétára. A lány mosolyogva, kíváncsian várta mi az, mert már máskor is kapott vicces/pajzán üzeneteket. De amikor megértette, mi áll a szalvétán, lehervadt a mosoly a szájáról.

„Szeretlek, de mégsem annyira. Nem lehetnénk inkább »nagyon közeli« barátok?” És a szöveg mellé odarajzolt egy pálcikaemberkét álló micsodával, és egy másikat, nagy mellekkel. Ezután a fiú közölte, hogy mindjárt jön. A kabátját otthagyta a széken, és kiment az étteremből. Catnek 40 perc múlva esett le, hogy nem jön vissza. Néhány nap múlva sms-t kapott a fiútól: „Kanos vagyok. Átjöhetek?” „Vagy még túl korai?” Természetesen azonnal letiltotta a számát.

Válás sms-ben

Olivia négy év házasság után egy sms-t kapott az azóta már exférjétől: „Azt hiszem, elsiettük a dolgokat.”

De legalább szólt...

Jó tett helyébe...

Samantha tizenkettedikes volt, két éve komoly kapcsolatban. Amikor a barátja anyukája haldokolni kezdett, a srác szeretett volna visszamenni Indianapolisba a családjához. Samantha mindenben támogatta, biztatta, hogy jelentkezzen át egy ottani iskolába. Aztán a srác odahaza teherbe ejtett egy pincérnőt, és elvette feleségül – pont Samantha születésnapján. A lánynak meg sem mondta, egy közös baráttól tudta meg.

3

Egy hajszálon múlt

Bree megkérdezte a barátját, akkor is tetszene neki, ha levágatná a haját. Azt felelte, igen. De úgy tűnik, nem vette komolyan a dolgot, mert mikro Bree tényleg bubifrizurát csináltatott, két nap múlva szakított vele a srác, mondván, hogy úgy néz ki, mint egy fiú. Ráadásul pont Valentin-napon...

Nem várt születésnapi ajándék

Maggie-nek van egy gyengéje. Ellenállhatatlan vágyat érez kideríteni, kitől milyen ajándékot fog kapni karácsonyra, születésnapra. Egyszer, amíg a barátja aludt, kutakodni kezdett a telefonján, hátha megtudja, mire számíthat. Így jött rá, hogy a srác három hónapja megcsalta, és a lány a hétvégén megint a városba jön...

Költséges tévedés

Sydney másik városba költözött, de fizetett 1000 dollárt a barátjának, hogy az meglátogathassa az ország másik feléből. A nyolcnapos látogatás utolsó estéjén, közvetlenül szex után a pasi közölte, hogy már egy éve nem is szerelmes Sydney-be, és szakítani akar. És még volt pofája azt kérni, hogy az éjszakát a hotelben tölthesse, és hogy a lány reggel vigye ki a reptérre.

Boldog születésnapot. Ja, nem

Victoria hat hónapja járt egy sráccal gimiben. A 16. születésnapján felment a Facebookra, hogy megnézze a köszöntéseket, amiket kapott. Köztük volt a fiú posztja is. Mint írta, reméli, hogy nagyon jól telik a születésnapja, de a kettejük kapcsolata nem működik. Victoria ezek után az egész születésnapját az ágyban töltötte, jégkrémet evett, és tévét nézett. Később megtudta, az apja annyira feldühödött a dolgon, hogy elment a fiúhoz, és addig üvöltött vele, míg össze nem pisilte magát.

Szülői engedéllyel

Az egyik este még szerelmet vallottak egymásnak, és házat kerestek. Másnap a fiú váratlanul annyit sms-ezett: „Sajnálom, vége.” Végül kiderült, a srác megkérdezte a szüleitől, hogy járhatnak-e tovább, és ők nemet mondtak. A lány és a fú is 27 éves volt ekkor.

Boldog karácsonyt!

Cherie-vel három év után, újév napján szakított a barátja. Nem sokkal előtte még együtt karácsonyoztak egymás családjával. A fiú azt mondta, már nem szereti, és nem hiszi, hogy bármi változtatna ezen. A lány, bár fájt a szíve, elfogadta a döntését. Csakhogy a srácnak nem volt hová mennie lakni, így még egy hónapig egy lakásban kellett élnie vele a szakítás után.

Kellemetlen meglepetés

Samantha részt vett egy rutin szűrővizsgálaton. Nem aggódott, mivel monogám kapcsolatban élt. Ám a vizsgálat kiderítette, hogy klamídiás. Ebből jött rá, hogy a fiúja megcsalta.

Anyuci pici fia

„Hét évig voltunk együtt, és egész egyszerűen felszívódott. Körülbelül egy hónap múlva hivatalosan is dobva lettem, amikor kaptam egy Facebook-üzenetet – az anyjától.”

Amikor duplán repülsz

Emilyvel egy hosszú, hatórás repülőút elején szakított a barátja. Egész hátralévő úton némán ültek egymás mellett.

Szerelemből lakótárs

Theresa és a pasija hét éve éltek együtt, és megszerezték álmaik házát. A srác egy héttel az összeköltözés után közölte, hogy megcsalta a lányt, őrülten szerelmes, és szakítani akar. Ezek után pedig fölvetette, hogy ettől függetlenül egy ideig még lakhatnának együtt, mert egyedül nem tudja fizetni a rezsit.

2

Pocsék időzítés

Hasonlóan járt az a lány, aki szintén össze akart költözni a barátjával. A srác hat héttel hamarabb leköltözött Floridába, mert a lánynak még tartott az iskola. Hat hét úgy látszik, túl hosszú idő volt hűségesnek maradni. A fiú félrelépett, és egy nappal azután szakított a lánnyal, hogy az minden cuccát átköltöztette Floridába.

Családban maradt

Egy nap Sierra sms-t kapott a barátjától. Azt írta, hogy nem fog működni a dolog, mert beleszeretett a lány húgába.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!