Kozma Lilla Rita azt mondta, hogy a férfi a fogdosta a mellét és a combját, amitől teljesen lefagyott. Az érintett politikus nem cáfolta, hogy ismeri a nőt, de szerinte ő senkit nem zaklatott soha, és hazudik, aki ilyet állít.


15 évesen, amikor a Fidelitas tagja volt szexuálisan zaklatta egy most is aktív kaposvári fideszes képviselő - erről beszélt Kozma Lilla Rita író a HVG-nek adott interjújában. Az érintett politikus a lapnak tagadta, hogy bármi történt volna köztük.

Kozma Lilla Rita elmondása szerint a 2009-es EP-kampány alatt csatlakozott a Fidelitashoz. Mivel ekkor még nem volt fidelitasos telefonja, ezért a szavazásra buzdító hívásokat a saját mobiljáról intézte, és megígérték neki, hogy a számlát megtérítik neki. A helyi Fidesz akkori irodavezetője irányította az önkormányzati képviselőhöz, mondván, tőle fogja megkapni majd a 3500 forintot.

A lakóhelyéhez közel beszéltek meg egy találkozót, ahol a politikus az autójában várta. Lilla megmutatta a telefonszámlát, és várta, hogy megkapja a pénzt, de a férfi sürgette, hogy szálljon be a kocsijába.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!