Nóra drámai részletességgel mesélte el, néhány arra járóval együtt hogyan tettek meg mindent, hogy a szörnyű baleset után életben tartsák az édesanyát és fiát.


Drámai pillanatok játszódtak le péntek este Alsónémediben, amikor a Jóban Rosszban 44 éves színésznője és ötéves kisfia súlyos autóbalesetet szenvedett. A Blikk információi szerint egy 15 éves lány volt az első, aki a helyszínre sietett, hogy megmentse a TV2 sztárjának és gyermekének életét.

A tragédia akkor következett be, amikor a színésznő egy szürke Opellel próbált kihajtani egy mellékutcából a Haraszti útra, épp egy családi látogatásról hazafelé tartva. Azonban óriási sebességgel érkezett egy BMW, amelynek sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést. A színésznő autója felborult, és ők mindketten a roncsok közé szorultak. A baleset drámai pillanatait egy arra haladó autós fedélzeti kamerája is rögzítette.

Ekkor lépett a képbe Nóra, a 15 éves középiskolás lány, aki a barátaival beszélgetett egy közeli játszótéren, amikor meglátta a szörnyű karambolt. Azonnal a helyszínre rohant, és elsőként a kisfiút próbálta megmenteni, akit fejjel lefelé talált az autóban.

– emlékezett vissza a lány a szívszorító pillanatokra. Miközben a mentők már vonalban voltak, Nóra és néhány másik szemtanú próbált segíteni:

A hősies gimnazista tovább követte a mentősök utasításait, és stabil oldalfekvésbe helyezte a színésznőt, amikor észrevette, hogy vért köhög fel. Ezzel valószínűleg megmentette az életét. Közben más szemtanúk a kisfiút próbálták kiszabadítani a roncsból, akit többször újra kellett éleszteni a járdán.

– mesélte Nóra, aki rendészeti iskolába jár, és úgy véli, mindenkinek meg kellene tanulnia az újraélesztés alapjait.

Információk jelenleg is küzdenek a színésznő és kisfia életéért a kórházban.

Közben több sztár, például Csonka András is arra kéri az embereket a Facebookon: adjanak vért, amire a színésznő életének megmentéséhez lenne szükség.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!