Ha nyitott vagy a dolgok újszerű megközelítésére, akkor sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé teheted az életedet. A Bright Side összegyűjtött 14 olyan trükköt, amelyek segítenek megoldani a legidegesítőbb problémákat. Valószínűleg mindenki számára nagyon hasznosak lesznek.

1. Ha lelógatsz egy teniszlabdát a garázsod mennyezetéről az autó szélvédőjének magasságában és az segít majd beparkolni. Amikor az autó szélvédője hozzáér a labdához, akkor éppen a jó helyen állsz.

2. Használhatsz ilyen dekoratív naptárt, hogy megjelöld a születésnapokat. Így biztosan egy rokont sem felejtesz majd el felköszönteni.

3. Ha levágod egy műanyag palack tetejét, azt használhatod a kibontott zacskók lezárására. Egyszerűen csak húzd keresztül a zacskó végét az üveg száján, majd csavard rá a kupakot.

4. Gondoltad volna, hogy egy vállfa akár könyvtartónak is használható?

5. Egy nagy műanyag palack alját használhatod a festék hígítására, vagy keverésére, az üveg szája pedig tökéletes hely az ecset számára.

6. Ha az ollód teljesen életlenné vált, könnyen megoldhatod a problémát egy kis alufóliával. Néhányszor vágj bele az ollóval a fóliába, és jobb lesz, mint új korában.

7. Hogy ne kelljen a szádban tartanod a piszkos szegeket munka közben, tűzd bele őket a munkáskesztyűdbe.

8. Egy régi könyvtartó éppen olyan tökéletes a tableted számára is. Semmi szükség nincs arra, hogy pénzt pazarolj egy igazi tablettartóra.

9. A citrom tökéletesen helyettesíti a tisztítószereket. Az egészségre nézve is teljesen biztonságos, valamint környezetbarát is.

10. Használj fésűt, ha egy szeget versz be a falba. Így elkerülheted, hogy véletlenül az ujjadat találd el a kalapáccsal.

11. Akassz fel néhány kampót a zuhanyfüggöny rúdjára. Így könnyedén elérheted, amire szükséged van és helyet is spórolsz vele.

12. Használhatsz egy régi biztonsági öv csatot, hogy biztonságban tudd a kulcsaidat.

13. Ragassz a falra mágneses csíkot a szerszámoknak. Így minden kéznél lesz.

14. Egy kiürült ketchupos flakon éppen megfelel a palacsinta tészta adagolására. A segítségével sokkal egyszerűbb szép palacsintákat formázni.

15. Ha aggódsz, hogy ellopják a bankkártyádat, fesd le az utolsó 4 számjegyet és takard le matricával a háromjegyű biztonsági kódot. Néhány kártya még akkor is használható, ha levágsz belőle. De a legjobb, ha a kártya károsítása nélkül takarod el a fontos számokat.

Mi a véleményed?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!