Az áldozata, a 72 éves Peter Barton azt mondta, hogy amikor meglátta a videót, elsírta magát. A DJ beismerte a tettét, várhatóan a kiszabott büntetés felét kell majd letöltenie.


Csütörtökön 14 hét börtönbüntetésre ítélték azt az esküvői DJ-t, aki egy rákos betegre vizelt. A 40 éves Leigh Brookfield a walesi teniszklub karácsonyi rendezvényén követte el nehezen megmagyarázható tettét, majd megosztotta a videót az interneten. A történtek hatalmas felháborodást váltottak ki, a DJ később törölte az undorító videót és elnézést kért mindenkitől.

„A vádlott bement a WC-be és beszélt az áldozattal, aki elmondta neki, hogy nemrégiben prosztatarákos diagnózist kapott. Miközben ez megtörtént, a vádlott a panaszosra vizelt, és a videót később közzétették az interneten. Akkor az áldozat nem vette észre, hogy mi történt, de azóta már tisztában van a történtekkel” – mondta a dél-walesi Llanelli Tenisz- és Squash Clubban történt estről Lucy Mansfield ügyész

A bíróság előtt felolvasott levelében a 72 éves rákbeteg Peter Barton úgy fogalmazott:

A Llanelli Tennis and Squash Club a történtek után élete végéig kitiltotta területéről a DJ-t. „Családbarát klub vagyunk, és le vagyunk döbbenve, hogy egy olyan személy vette be a nevünket ebbe az aljas tettbe, aki nem áll kapcsolatban a klubbal, és nem a mi hibánkból”írták még december végén a Facebookon.

A 40 esztendős Leigh Brookfield beismerte tettét és várhatóan a kiszabott büntetés felét kell majd letöltenie – számolt be a friss fejleményekről a Metro című brit lap.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!