Volt olyan, hogy ő volt a hibás, de olyan is akadt szép számmal a balesetek között, amikor csak utas volt. Az utolsó alkalommal a lámpánál állva rohantak a kocsijába.


Befejezte az autóvezetést egy ohiói nő, miután még 30 éves kora előtt 13 balesetet szenvedett, írja a LADbible. Jennifer Cairns szorongással, autizmussal és figyelemhiányos hiperaktivitási zavarral (ADHD) küzd, ezek pedig azt eredményezték, hogy mindig nagyon idegesen ült volán mögé.

A legdrámaibb balesete sofőrként talán az első lehetett. Aznap tudta meg, hogy az egyik legjobb barátja autóbalesetet szenvedett, és nem élte túl, hogy egy teherautóval karambolozott. Két órával később Jennifer is összetörte a kocsiját, alig másfél kilométerre onnan, ahol az ismerőse ütközött. Vezetés közben kicsúszott az útról, megpördült, majd a jármű hátsó részével áttört egy kerítésen és végül egy fának csapódott. Három műtétre volt szüksége, hogy teljesen felépüljön.

Alig telt el egy év, és ismét egy baleset részese volt. Ekkor „egy barát barátja” vezetett. Az ütközés után a tinédzser a hátsó ülésen feküdt sérülten, de barátai inkább kereket oldottak és egyedül hagyták a baleset helyszínén az összetört járgányban.

Néhány hónappal később fillérekért megvette első autóját, amiről később kiderült, hogy nem volt a legjobb állapotban. Ezt a kocsit az autópályán törte össze, de szerencsére élve megúszta a kalandot.

Utolsó balesetét 1999-ben szenvedte el, amikor egy közlekedési lámpánál hátulról belerohantak. Hónapokba telt a felépülés, a nyakát azóta is injekciózni kell. Ezt követően határozta el, hogy inkább felhagy a vezetéssel a pechszéria miatt. Mióta Észak-írországba költözött, egyszer sem ült volán mögé, pedig hivatalosan megtehetné, hiszen kapott ideiglenes vezetői engedélyt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!