A német férfit hétfőn vették őrizetbe Franciaországban, miután a feleségének sikerült felhívnia a rendőrséget. A nőre kopaszon, ruhátlanul, lesoványodva, törött ujjakkal találtak rá a hatóságok.


Őrizetbe vettek hétfő hajnalban Franciaországban egy német férfit, aki 12 éve fogságban tartotta és kínozta a feleségét.

Az 55 éves férfi a francia-német határ közelében fekvő Forbachban élt az 53 éves, szintén német feleségével, akit a lakás egyik vasráccsal lezárt szobájában tartott rabságban. A nőnek azonban vasárnap valahogy sikerült egy telefont szereznie és segítséget kért a wiesbadeni német rendőrségtől. A német hatóságok egyből értesítették a francia kollégáikat, akik hétfő hajnalban őrizetbe vették a férjet.

A rendőrségi források szerint

Sajtóértesülések szerint az ingatlanban egy kínzásra használt padot, és egy naplót is találtak, amiben a férfi dokumentálta a nő fogvatartásának különböző eseményeit, például, hogy mikor adott neki enni.

A nyomozás még folyamatban van, de az eddigi adatok alapján a férj ellen erőszakos fogvatartás, kínzás és nemi erőszak miatt emelhetnek vádat.

(Forrás: Le Républicain Lorrain)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!