Az őt tíz év börtönre ítélő bíró szerint a férfi egy igazi ragadozó, aki korábban egy „rendkívül kiszolgáltatott” iskolás lányt is zaklatott.


Tíz év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, amiért a londoni King's Cross pályadvar mozgássérült vécéjében megerőszakolt egy 12 éves kislányt, írja a Metro. Alvin Tuitt ráadásul nem először követett el ilyen bűncselekményt:

Mostani áldozatát még tavaly október 10-én a kelet-londoni Maryland állomáson szólította meg Tuitt, majd beszélgetni kezdtek. A férfi előbb kölcsönadott egy telefontöltőt a lánynak, majd kifizette a vonatjegyét a King's Crossig. Amikor megérkeztek az állomásra,

Áldozata még aznap feljelentést tett a rendőrségen, és a férfit 24 órán belül elfogták. Tuitt beismerte tettét, a bíróság kedden ítélte tíz év börtönre az erőszaktevőt.

A bíró kiemelte, hogy a megerőszakolt kislány nagyon bátor volt az eljárás alatt, amiért habozás nélkül a hatóságokhoz fordult, és végig készségesen rendelkezésre állt a vele történtek ellenére. A férfiról azt mondta, hogy egy igazi ragadozó, akinek korábban is volt már hasonló ügye, ezért hosszú időre rács mögé kell dugni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!