Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Paulo Coelho világszerte ismert és nagyon népszerű író, akinek műveit Iránban bizonyos okokból betiltották. Könyveinek teljes válogatása összesen 300 millió példányt számlál. Egyesek csodálják, és rendkívül bölcsnek tartják, mások helytelenítik egyszerű irodalmi stílusát, és azt, hogy általános igazságokat hangoztat munkáiban.

Mindazonáltal Paulo Coelho rendkívüli hírnévre tett szert mély filozófiai kijelentéseinek köszönhetően, és ő a világ egyik legnagyobb példányszámban eladott szerzője. Összeválogattuk a tíz legérdekesebb idézetet az író munkáiból, amelyek megérintik majd a szívedet.

1. Az eltévedés a legjobb módja, hogy valami érdekeset találjunk.

2. Mindig igyekszem majd, hogy megőrizzem azt a keveset, amim van, mert túl kicsiny vagyok ahhoz, hogy át tudjam ölelni az egész világot.

3. A csodáknak nincs magyarázatuk, csak megtörténnek azok számára, akik hittek a csodákban.

4. Ha akarsz valamit, az egész Mindenség összefog, hogy kívánságodat megvalósítsad.

5. Fogadd el, amit az élet kínál, és igyál minden kupából. Minden borból inni kell: van, amelyikből csak egy kortyot, és van, amelyikből egy egész üveggel.

6. Néha meg kell halnod ahhoz, hogy élni kezdj.

7. Ha nem tudsz ott lenni valaki mellett, amikor rosszul megy a sora, nincs jogod hozzá, hogy mellette állj, amikor jól megy a sora.

8. Minden ostobának papírja kéne, hogy legyen a saját ostobaságáról. Így mi is tudnánk, hogy kivel van dolgunk.

9. Nem kell mindig mindenkinek boldognak lennie. Igazából erre senki sem képes. Meg kell tanulnunk kezelni az élet valóságát.

10. Mindannyiunk lelkében megállás nélkül folyik a harc a Jó és a Rossz között. Lehet, hogy minden pillanatban összecsapnak egymással az angyalok és az ördögök.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!