Biztosan ismered az érzést, amikor végre megjön a fizud, és gondolatban büszkén háton veregeted magad, hogy "ez igen, haver". Fejben hozzáadod az eddig összekuporgatott pénzedhez, és elmélázol rajta, hogy ha ez így folytatódik, akkor 1-2-10 év múlva mennyi pénz is lesz a számládon.

Mi most százezer forintokról beszélünk. Az összeállításban szereplő tíz 25 év alatti fiatal azonban dollármilliók tulajdonosa.

1. Ryan - a Ryan ToysReview csatorna vloggere, 7 éves

Ryan még csak gyerek, aki játékokról készít videókritikákat. Övé a világ második legnagyobb YouTube-csatornája, aminek olyan magas a nézettsége, hogy a reklámbevételeiből nagyjából havi 1 millió dollárt (~266 millió forintot!) rakhat zsebre.

ryan

2. Matty Braps, 14 éves

Ez az amerikai énekes és internetes személyiség arról híres, hogy népszerű YouTube-videókból készít remixeket. 7 éve kezdte, 4 évvel később a YouTube-csatornája túllépte az egymilliárd megtekintést.

3. Rashed Saif Belhasa, 15 éves

Dubaj egyik leggazdagabb üzletemberének fia nem lehet szegény. A srác Ferrarival jár, de sofőrt kell tartania, mert még nem kaphat jogsit.

4. Nick Jonas, 25 éves

A Jonas Brothers egyharmada, Nick a tizedik helyet szerezte meg a 25 év alatti leggazdagabb emberek listáján, miután átnyergelt a színészkedésre.

5. Nick D’alosio, 21 éves

D’alosio a Summly nevű applikációjával vált legendává. Ez az app összefoglalja a legfrissebb híreket és eseményeket a felhasználóknak.

6. Rico Rodriguez, 19 éves

Rico 8 évesen kezdett szerepelgetni. Sok kisebb szerep után a Modern család hozta meg számára az áttörést. A kritikusok szerint Rico vicces egyénisége nagyban hozzájárult a sorozat sikeréhez.

7. Tanner Fox, 17 éves

Tanner Fox YouTube-sztár, rollerrel végez mindenféle mutatványokat - több mint 6 millió követője örömére. Az Instagramon is van 3,1 millió követője, itt is dokumentálja extrém kalandjait: például motorozik, ejtőernyőzik, és trambulinokon mókázik.

8. Mark Thomas, 16 éves

Mark Thomas 2001. március 29-én született. A közösségi médiasztár több mint 935 ezer követőt gyűjtött össze az Instagramon. A neve Duhitzmark, és a Musical.ly-vel készített videókat posztol különböző közösségi oldalakra.

9. Jacob Sartorius, 15 éves

Ez az amerikai srác lipsync-, vagyis dalokat eltátogós videókkal hódította meg követőit. 4 évesen fogadták örökbe, mert a vér szerinti szülei nem tudtak gondoskodni róla. 11 éves volt, amikor feltöltötte az első videóját a Vine-ra. A srác azóta énekes, dalszerző lett, 2016-ban jelent meg az első száma.

Ez pedig egy egészen friss szerzeménye:

10. Valentina Paloma Pinault, 10 éves

Valentina Paloma Pinault nem más, mint Salma Hayek kislánya. Az apja Francois Henri Pinault, egy vállalat igazgatója. Fiatal kora ellenére a kislány máris híresség, és egy 12 milliós ház tulajdonosa. Ez van, ha milliomosnak születsz.

Bónusz: György Sándor Lajos herceg, 4 éves

A kis herceg még csak 4 éves, de máris milliárdos. 5 milliárd dollár értékben vannak ingatlanok a nevén, és évi 400 millió dollárt kap.

Forrás: BrightSide



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!