Madonna az ausztráliai Brisbane-ben adott koncertet, amikor felszólított a színpadra egy 17 éves lányt, Josephine Georgiou-t a közönségből, hogy jöjjön fel nyugodtan, ha tetszik és ismeri a dalt.


Beszélgetni kezdtek, majd egy rossz mozdulattal Madonna elszakította a lány ruháját, így a melleit mindenki élőben láthatta.

Előtte viszont az énekesnő poénosra vette a figurát:

Ő az a fajta lány, akinek rá akarsz csapni a seggére, és le akarod tépni róla a… (itt szakad el a ruha - a szerk.)…a picsába! Ez szexuális zaklatásnak minősül. Bocsi! Csináld csak velem ugyanezt, ha akarod.

A média aztán elkezdte darabokra cincálni Madonnát, de a lány a védelmére kelt:

Egy vékony bőrkabátot viseltem, nagyon vékony anyaggal alatta. Ő csak mozgott ide-oda, picit megrántott, de nincs semmi baj. Csak eldönthetem, megalázott vagy sem?! Egyáltalán miért feltételezik az emberek, hogy ez megalázó volt. Nem igazán értem, a mellem miért lenne akkora ügy. Madonna a színpadról lenézett rám, mosolygott, beszéltek rólam kicsit, majd felhívott a színpadra. Végig Victoria's Secret modellnek nevezett, amíg fent álltam, nagyon hízelgő volt

- mesélte, egyébként az anyja is megszólalt, aki szerint egyáltalán nem alázták meg lányát, csak a média akarja Madonnát rossz színben feltüntetni. A videóban meg lehet nézni az esetet:

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images for dcp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!