Közlésre került a kormányzati kommunikáció kurrens kifejezése: bevándorláspárti bosszúállók.


Igen, ők, a bevándorláspárti bosszúállók támadják, még csak nem is az Orbán-kormányt, pláne nem magát a miniszterelnököt, hanem Magyarországot.

Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is!

Mindezt Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár nyilatkozta vasárnap reggel korán a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. (Mi az MTI vonatkozó híréből értesültünk az alliterációról.)

Azt is mondta Kovács, ki nem differenciálta túl a létezőt, hogy:

Az uniós tagállamok kormányaiban vannak bevándorláspárti erők, amelyek bosszút akarnak állni Magyarországon.

Mindezzel arra utalt, hogy az EU-tagországok miniszteri találkozóján finn (ők az EU soros elnöke jelen félévben) kezdeményezésre meghallgatják a magyar kormány képviselőjét az alapszerződés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás keretében.

Csemegézzünk tovább Kovács Zoltán kijelentéseiből:

  • a balliberális migránspárti erők a keresztény értékrend felülírására törekszenek
  • Brüsszelben már ki se lehet mondani azt, hogy "a kereszténység védelme"
  • az új ideológia a migránsok támogatása.

Kovács felelevenítette, hogy Jean-Claude Juncker távozó bizottsági elnök nemrég egy interjúban "egyenesen azért vonta kérdőre Orbán Viktor miniszterelnököt, mert számára Magyarország és a magyarok érdeke az első".

Na de:

Magyarország bizalommal tekint az új bizottsági elnökre, Ursula von der Leyenre, de a következő hónapokban, években dől el milyen lesz a viszony.

Kovács Zoltán emlékeztetett, hogy megítélése szerint a májusi európai parlamenti választás után felértékelődött a visegrádi négyek és ezen belül Magyarország szerepe, véli, ez látszik az Európai Bizottság összetételéből és az egyes biztosoknak szánt feladatkörökből, hiszen Lengyelország adja az agrárügyekért felelős, Magyarország pedig a bővítéséért felelős biztosjelöltet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!