Egy Audrey Zee Whitesides nevű philadelphiai nő október elsején tilosban parkolt.

Mivel viszonylag gyorsan sikerült elveszítenie a mikuláscsomagot, fel kellett keresnie a parkolásért felelős hatóságot (PPA), hogy küldjék át neki a büntetőcédula számát - máskülönben ugyanis nem tudja befizetni online a bírságot.

A Twitteren rákeresett a PPA-ra, és a közösségi oldal üzenetküldőjét használva fordult hozzájuk a fentebb említett kéréssel. Amikor később ránézett a telefonjára, megörült, látta, hogy máris megjött a válasz a hatóságtól.

Rákattintott az üzenetre. Nem az a látvány fogadta, amire számított. A PPA embere (remélhetőleg véletlenül) egy pornófilm linkjét küldte el neki.

Ugyan pixelekkel kitakartuk a Twitterre azóta kikerült kép részletét, de higgye el, erős jelenet volt rajta: két plus size-os szakállas férfi ádámkosztümben ült egymás mellett egy kanapén, és mindketten a saját kukijukkal voltak elfoglalva.

Twitter

Aztán nem sokkal a pornófilm linkje után - mintha a világon semmi nem történt volna korábban - befutott a kért információ is, a büntetőcédula számával.

Whitsides a következő választ küldte el a hatóságnak:

Köszönöm, de a Pornhub linkre nem kattintok rá. Remélem, nem gond.

Délután 5-ig kellett várnia a következő - eggyel hivatalosabb - üzenetre, amelyben jelezték: elnézést kérnek az illetlen és ellenőrizetlen tartalom miatt, a Twitter-fiókot egy szerződött partnerük kezelte (még azt is hozzátették, hogy otthonról dolgozott, bár ez azért sejthető volt a tartalom láttán), aki vállalja a felelősséget a tettéért.

A nő azt nyilatkozta, reméli, nem fogják kirúgni emiatt az illetőt, nyilván véletlen küldte a linket, és amúgy is hálás neki, hogy ilyen gyorsan átküldte a kért információt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!