Saját kutyái falták fel azt az 57 éves kansasi férfit, akit a hatóságok a hozzátartozói bejelentése miatt már május óta kerestek - írja a Sky News.

Freddie Mack 18 keverékkutyájával élt együtt, a Johnson megyei seriff hivatalának illetékese szerint a férfi nagyon szerette és jól tartotta az állatait. Freddienek komoly egészségügyi problémái voltak, két éve kórházba is került, a hatóságok szerint ekkor még fel is hívta őket telefonon, hogy a kutyái biztosan jól vannak-e.

A férfiről a hozzátartozói április óta nem hallottak semmit, így májusban jelentették a hatóságoknak is. Ezek után kimentek a házához is, de nem találtak ott semmit, így nem is néztek körül. Később viszont, amikor újra visszamentek észrevették, hogy a kutyák ürülékében emberi hajszálak, ruhadarabok és csont is feltűnt. Ezután DNS-tesztet végeztek az ezekből vett mintákon, ekkor derült ki, hogy

az állatok ették meg a gazdájukat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a kutyák ölték-e meg a férfit, vagy az meghalt és utána falták fel. Az állatok mindenesetre nem voltak túl barátságosak, kettő közülük annyira agresszív volt, hogy le kellett őket lőni, egy tucatnyit le kellett fogni, hármat viszont örökbe tudtak adni közülük.