Beismerő vallomást tett a bíróságon az a 22 éves nő, aki mindhárom 4 év alatti gyermekét megfojtotta, majd a földre fektette őket, mintha aludnának – írja a The Sun.

Rachel Henry a jelentések szerint rendszeres drogfogyasztó volt, és az utóbbi időben nagyon különösen viselkedett.

A három gyereket hétfő este 7:30-kor találták meg az arizonai nő nappalijában. A bírósági dokumentumok szerint egyesével megfojtotta, majd a földre fektette a gyerekeit.

A nő bevallotta, hogy ő okozta a gyerekek halálát. Először a kétéves lányát ölte meg, aki megpróbált védekezni, ezért erősen a szájára szorította a kezét. Ezután a három éves fiát csalta be a hálószobába, legvégül pedig a 7 hónapos kislányával végzett, miután megetette, hogy elaludjon.

Elmondása szerint énekelt is a gyerekeknek, miközben megfojtotta őket. A nyomozóknak egyelőre nem sikerült megállapítaniuk, hogy pontosan mi is történt a gyilkosságok előtti órákban.

hirdetés

Egy, a házban lakó hozzátartozó értesítette a rendőrséget hétfő este. A kiérkező tisztek megpróbálták újraéleszteni a gyerekeket, de már nem tudtak segíteni rajtuk.

Az ügyben azóta is tart a nyomozás, hogy megállapítsák, mi vezethette az anyát - aki nem rég költözött Oklahomából Arizonába - a végzetes tettre.


hirdetés