A volt igazságügyi miniszter hosszasan beszélt Magyar Péterrel kötött házasságáról és válásukról a Frizbi TV különkiadásában.


Varga Judit és Magyar Péter házassága már korán megromlott, mondta a volt igazságügyi miniszter a Frizbi TV szerda esti különkiadásában. Amikor a műsorvezető, Hajdú Péter rákérdezett arra, hogy az elmndottak ellenére miért nem lépett ki már korábban a kapcsolatból, Varga Judit azt válaszolta, hogy ő egy „küzdő típus”. A volt miniszter szerint egy idő után Magyar Péter már a legnagyobb gyereküket is verbálisan abuzálta.

Varga ezután kezdett utánajárni annak, hogy mi zajlik valójában az életükben. akkor jött rá, hogy mivel áll szemben, amikor a kezébe nyomtak egy nárcisztikus emberekről szóló könyvet. A volt miniszter idővel elkezdte előkészíteni a válást, ami nem volt egyszerű.

Varga Judit ezután felidézett több történetet, köztük azt is, amikor a férje állítása szerint egy késsel járkált fel-alá a házban öt percig, majd lefeküdt aludni. A jelentet végignézte Varga anyukája is.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!