Hullócsillagok éjszakája

Gyönyörű nyár esti program augusztus 15-én: éjszakai csillaglesés zenei kísérettel a Budai hegyek tetején! A Budai Szabadtéri színház színpadán idén a Dunakeszi szimfonikusok szolgáltatják a csillaghullás aláfestő zenéjét gyönyörű filmzenei és egyéb romantikus dallamokkal.

Levendulaszüret a MagyarProvence Levendulabirtokon

Augusztus 16-ig várják a látogatókat levendulaszedésre a Balaton-felvidéken található monoszlói birtokon, a Káli-medence szívében. A levendulabirtok területe jelenleg mintegy 5 hektár. Ebből 3,5 hektár van beültetve levendulával.

Várkert jóga - deepWORK

Csodás panoráma, napsütés és közösségi élmény garantálja a testi lelki feltöltődést augusztus 17-én 19 órától a Várkert Bazárban. A deepWORK a klasszikus jóga alapjaira épülő, dinamikus, intenzív, ugyanakkor egyszerűen követhető mozdulatsorokból álló, különleges óratípus. A gyakorlatok alapja az öt természeti elem és a rengeteg pozitív energia.

Fröccsözön 2020 - Nyári Pincenyitogató a Hajósi Pincefaluban

Augusztus 20-21-22-én a Hajósi-Pincefaluban helyi borászok nyitják ki a pincéjüket és kínálják finomabbnál finomabb boraikat. A több mint 1200 borospince közötti tájékozódást térképek segítik. Aki a kóstolástól kimerülten nem szeretne autóba ülni, az kényelmes szállást is találhat valamelyik barátságos hangulatú pincepanzióban.

Csányi Sándor színházi estje | Hogyan értsük félre a nőket?

Augusztus 23-án és 29-én dupla Hogyan értsük félre a nőket? előadással várják a nézőket a MOMkultban, mindkét nap 17.00 és 20.00 órai kezdéssel is megtekinthető Csányi Sándor önálló estje.

Ez a darab is - mint nagyjából mindegyik - a férfi-nő viszonyról szól. Az együttélés nehézségeit járja körül, sok lírával, humorral, intimitással, mélységgel. Nyolc különböző karakter - nyolcvan percben.

Fotó: MOMkult

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!