Amikor alkoholt fogyasztottam ajakfeltöltés után, így ébredtem - ez a felirata annak a videónak, amit egy fiatal brit nő osztott meg a TikTokon.


Amint az a Daily Mail cikkéből kiderül, Morgan Proudlock hialuronsavas ajakfeltöltésen járt, majd még aznap este elment iszogatni a barátaival (talán épp megünnepelte a beavatkozást). Borzasztó ötlet volt. Alapszabály ugyanis, hogy a kezelés után elég sok mindent tilos csinálni, így például az alkoholfogyasztás is a tiltólistán van: nemcsak azért problémás, mert a szesz dehidratál, de növeli a véraláfutások, gyulladások és duzzanatok kialakulásának esélyét is.

A legrosszabb dolog, amit valaha csináltam

- így nyilatkozott Proudlock a dologról, ami érthető is, hiszen reggelre ajkai duplájára nőttek, ráadásul mindez őrült fájdalommal járt.

A vizuális eredményt a videó végén láthatjuk, és biztosak vagyunk benne, hogy aki szembesül a látvánnyal, többé nem követ el hasonló hibát.

@mp1997x The worst thing i have ever done, pain was ridiculous #ImTheMainCharacter #CustomersMostLoved #MyBrawlSuper #fyl #lipfiller #sobad #fyp #fy ♬ original sound - ????

A hozzászólásokból kiderül, messze nem Morgan Proudlock az egyetlen aki az ajakfeltöltés után magát is feltöltötte alkohollal, egy kommentelő például ezt írja:

Én is ittam utána, a fájdalom kibírhatatlan volt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!